Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Ivane, ai 27 de ani, ce e aia?". Cârţu a pus mâna pe telefon şi a vorbit cu fotbalistul Universităţii Craiova: "Nu vrei să mă asculţi!" | EXCLUSIV

"Ivane, ai 27 de ani, ce e aia?". Cârţu a pus mâna pe telefon şi a vorbit cu fotbalistul Universităţii Craiova: "Nu vrei să mă asculţi!" | EXCLUSIV
Comentarii

Fostul preşedinte al Universităţii Craiova, Sorin Cârţu, urmăreşte tot ce se întâmplă la clubul său de suflet. Legenda din Bănie încă ţine legătura cu Mihai Rotaru, iar la Orange Sport a dezvăluit că i-a dat câteva sfaturi lui Andrei Ivan (26 de ani). De asemenea, "Sorinaccio" a explicat cum s-ar rezolva una dintre problemele echipei.

Sorin Cârţu a încercat să-l trezească pe Andrei Ivan şi l-a contactat: "Ai 27 de ani! Nu vrei să mă asculţi"

Universitatea Craiova n-a mai câştigat de trei meciuri în Superliga, iar în ultima etapă a pierdut cu Rapid, scor 2-0. În curând, Mihai Rotaru ar putea pune un antrenor bulgar la Universitatea Craiova, care se află pe locul al patrulea în clasament, cu 22 de puncte. 

Invitat la Sport Report, Sorin Cârţu a vorbit despre Andrei Ivan, căruia i-a reproşat mişcările de pe teren, într-o perioadă în care preferatul patronului suferă din plin. 

"I-am dat mesaj lui Ivan şi i-am spus <<Nu vrei să mă asculţi>>. I-am spus <<Când scapi în partea stângă, du-te cât mai aproape de poartă, fentezi, poţi da la poartă, sunt multe situaţii favorabile în careu. Decizia adversarului e puţin cu frică <<Ce fac? Nu-l atac decisiv>>. 

Ivane, ai 27 de ani, 27 de ani, ce e aia mă întorc să dau cu dreptul? Nu ai stângul? Ai 27 de ani! Joci într-o idee de asta (n.r. - face semn cu mâinile înainte)", a spus Sorin Cârţu, la Orange Sport. 

  • 13 meciuri, 3 goluri şi 2 pase decisive sunt cifrele lui Andrei Ivan în acest sezon, la Universitatea Craiova

Sorin Cârţu a propus la Universitatea Craiova aşezarea tactică a Stelei Bucureşti, din 1986

Sosirea lui Alex Mitriţă în vară a însemnat schimbarea postului lui Andrei Ivan, iar randamentul celui din urmă a avut de suferit. Totuşi, Sorin Cârţu consideră că la Universitatea Craiova s-ar impune şi o schimbare de sistem, iar fostul preşedinte a propus 4-4-2, întrucât a observat că echipa reacţionează bine cu două vârfuri pe teren. 

"Aşezarea Stelei din Cupa Campionilor Europeni ar fi bună, din 1986, şi atunci au loc toţi. Eu folosesc ce jucători am la dispoziţie. Nu există sistem mai bun decât 4-4-2. 

Cu Mitriţă şi face tactica in atac cu toţi. L-ai distrus şi pe Ivan, l-ai distrus şi pe Baiaram. Atunci îl vând pe Ivan, pe Mitriţă, dacă tu vrei anumiţi jucători în echipă. Pe Mitriţă în banda stângă, în dreapta ai copilul (n.r. - pe Danciu), mijlocaş central Baiaram. 

Mitriţă e un jucător de combinaţie, iar atunci de ce să-mi displacă că sunt Houri, Mitriţă acolo? Trec pe combinaţii acolo. Nu-l mai vezi acum ca la început, că primeşete mingea pe spaţiu liber. Dacă l-ai adus, încearcă să faci automatisme, astfel încât să-i pui calitatea în evidenţă, a lui, a lui Houri, a lui Ivan. Era haos cu Petrolul, tactic, fizic, orice, dar nu a fost la fel în toate meciurile", a mai spus fostul preşedinte al Universităţii Craiova, la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: sorin cartuandrei ivanandrei ivan universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare