Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Personalul medical, ameninţat cu un cuţit de un oficial al echipei lui Gică Hagi. Farul neagă scandalul şi aruncă săgeţi câtre suporterii dinamovişti

Personalul medical, ameninţat cu un cuţit de un oficial al echipei lui Gică Hagi. Farul neagă scandalul şi aruncă săgeţi câtre suporterii dinamovişti

Superliga

Comentarii

Farul Constanţa primeşte vizita formaţiei Dinamo, azi, de la ora 21:30, în direct pe Telekom Sport şi telekomsport.ro.

Se anunţă un meci foarte disputat, având în vedere că se joacă cu casa închisă.

Tensiunea a început să simte simtă încă înainte de meci. Din informaţiile GSP, Costin Anton, administratorul Stadionului Central al „Academiei Hagi”, i-ar fi ameninţat cu cuţitul pe asistenţii de la Hemolab care se ocupă de testarea fanilor dinamovişti şi i-ar fi alungat de la stadion!

Farul Constanţa neagă în totalitate şi a emis următorul comunicat:

În urma informaţiilor apărute astăzi în presă, referitoare la anumite incidente ce ar fi avut loc la stadionul nostru din Ovidiu, se impun următoarele precizări:

- Autorităţile competente NU AU AUTORIZAT instalarea în zona stadionului a unui cort de testare al clinicii Hermolab, motiv pentru care reprezentanţii clubului nostru au anunţat Jandarmeria şi Poliţia de acest lucru.

- Nu a existat niciun incident între un angajat al clubului Farul Constanţa şi reprezentanţi ai suporterilor dinamovişti sau asistenţii de la clinica Hemolab, iar singurul scop al acestor informaţii eronate transmise în presă a fost de a inflama şi a crea tensiune înaintea meciului din această seară, care sperăm să se desfăşoare în limitele fair-play-ului şi numai pe teren, nu în altă parte !

- Suntem surprinşi de această atitudine a suporterilor dinamovişti care au primit un număr important de bilete la acest meci deşi NU A EXISTAT nicio solicitare oficială din partea clubului Dinamo, care pare să vrea să se delimiteze de suporterii săi.

Afla mai multe despre: farul constantadinamoddb 

viewscnt
Articole similare