Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Petr Cech, aproape de a fi din nou între buturile lui Chelsea, la vârsta de 38 de ani

Petr Cech, aproape de a fi din nou între buturile lui Chelsea, la vârsta de 38 de ani

Fotbal

Comentarii

Este foarte posibil să îl vedem pe Cech între buturile echipei londoneze la meciul de luni dintre Chelsea U23 - Tottenham U23 din Premier League.

În urmă cu un an, legendarul portar al celor de la Chelsea îşi anunţa retragerea din activitate de la Arsenal. După retragerea acestuia din activitatea fotbalistică ca jucător, cehul a primit un post de director tehnic la Chelsea. Surpirza a fost mare când la începutul acestui an, Frank Lampard, l-a inclus pe Cech pe lista jucătorilor pentru actualul sezon competiţional.

Potrivit The Athletic, este foarte posibil să îl vedem pe Cech între buturile echipei londoneze la meciul de luni dintre Chelsea U23 - Tottenham U23 din Premier League. Cei 2 portari pe care Chelsea îi are în lot la echipa de tineret nu vor putea fi foloşiţi în meciul de luni. Cech se antrenează cu echipa de la începutul lunii septembrie.

Petr Cech a jucat timp de 11 ani la Chelsea, formaţie pentru care a strâns 494 de meciuri şi cu care a câştigat 15 trofee printre care 4 campionate şi o Liga Campionilor.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: cechchelsea 

viewscnt
Articole similare