Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Petrescu, dezamăgit după eliminarea din UEFA Champions League: "Sunt praf. E greu de acceptat"

Petrescu, dezamăgit după eliminarea din UEFA Champions League: "Sunt praf. E greu de acceptat"

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu s-a declarat dezamăgit după eliminarea prematură din UEFA Champions League. Antrenorul e enumerat toate lucrurile prin care a trecut în ultimele zile.

Este abia începutul sezonului, însă oboseala deja s-a acumulat pentru Dan Petrescu, după primele aventuri ale echipei sale în noua stagiune: "Sunt praf. Au fost nopţi grele. După Malta nu am dormit, am zburat toată noaptea, după Clinceni am venit cu maşina, nu cu avionul, nu am dormit toată noaptea... după care o zi a trebuit să pregătesc meciul ăsta, a fost greu...", s-a plâns tehnicianul la conferinţa de presă. 

După toate cele întâmplate, pe Petrescu îl mai supără un aspect. Faptul că CFR Cluj a avut meciul în mână cu Dinamo Zagreb. Campioana României a avut un penalty ratat, de Ciprian Deac, dar şi un om în plus, iar croaţii nu au demonstrat că sunt net superiori: "Şi a mai venit şi înfrângerea asta la penaltiuri, e greu de acceptat. Dacă pierdeam în alt fel şi ei erau mult mai buni ca noi şi ne băteau... asta era".

După 2-2 în timpul regulamentar şi după cele 30 de minute de prelungiri, Dinamo Zagreb s-a impus la loviturile de departajare, acolo unde au ratat Golofca şi Boli. 

Afla mai multe despre: dan petrescucfr cluj 

viewscnt
Articole similare