Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Petrescu este impresionat de Dică: ”Nu înţeleg de ce este criticat. Are rezultate extraordinare!”

Petrescu este impresionat de Dică: ”Nu înţeleg de ce este criticat. Are rezultate extraordinare!”

Superliga

Comentarii

Dan Petrescu spune că Nicolae Dică este criticat pe nedrept, deoarece antrenorul FCSB-ului este în grafic cu toate obiectivele stabilite de club. Petrescu a subliniat din nou că nu este o dramă dacă CFR Cluj nu va luat titlul în acest an.

Cele mai bune echipe din campionat se întâlnesc în această etapă, într-un derby ce poate cântări enorm la finalul campionatului. În cazul în care CFR se impune, ia un avans de cinci puncte faţă de FCSB. Dan Petrescu spune însă că Nicolae Dică a fost un adversar redutabil până acum şi nu merită să fie criticat:

”N-aş vrea să spun decât că antrenorul de la Steaua e foarte tânăr, dar rezultatele sunt excelente. Nu înţeleg criticle asupra lui. Când Steaua e în primăvara europeană, are deja 50 de puncte, anul trecut, după 26 de etape, Steaua făcut 47 de puncte. Cu Dică, au făcut deja 50 şi mai au 3 etape de jucat, iar în Cupă s-au calificat jucând cu rezervele sau cu copiii. Chiar nu văd unde sunt problemele, el trebuie apreciat, lucrează sub o presiune fantastică. Am crescut la acel club, ştiu ce presiune e, în afară de locul întâi nu se acceptă nimic acolo. El trebuie apreciat până în momentul ăsta, pentru că a făcut lucruri nu foarte bune, ci extraordinare, în opinia mea”, a declarat Dan Petrescu.

CFR Cluj a investit serios în transferuri şi este pe primul loc în Liga 1, dar Dan Petrescu spune că n-ar fi o tragedie dacă n-ar luat titlul. În schimb, suporterii FCSB-ului sunt obişnuiţi cu trofee şi ar fi dureros pentru ei dacă n-ar câştiga campionatul pentru al treilea an la rând:

”Nu e acest stres cum e la Steaua, care în ultimii doi ani nu a câstigat. Şi la un club ca Steaua e foarte greu. Odata era şi la Dinamo aşa. Când am crescut eu la clubul Steaua, trebuia să ia în fiecare an campionatul. Dacă nu luai 2-3, 4, 5 ani, era deja presiune foarte mare. La Steaua e simplu: dacă nu câştigi, pleci. Aşa e şi la Real Madrid: Zidane a câştigat două Champions League, dacă nu câstigă nimic acum, va pleca el singur. Până în momentul de faţă, Dică a făcut lucruri extraordinare. Cred că dacă n-ar lua campionatul, nu ar fi o tragedie nici pentru el, pentru că e la început. A făcut rezultate foarte bune în Europa, a adus foarte mulţi bani la club”, a mai spus Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescufcsbnicolae dicaliga 1 

viewscnt
Articole similare