Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Petrescu nu se lasă păcălit de problemele Astrei: "Sunt convins că aşa va fi" Argumentele antrenorului pentru un debut complicat

Petrescu nu se lasă păcălit de problemele Astrei: "Sunt convins că aşa va fi" Argumentele antrenorului pentru un debut complicat

CFR Cluj

Comentarii

Chiar dacă cei de la Astra au fentat câteva antrenamente în această săptămână din cauza problemelor financiare, Dan Petrescu nu crede că adversarii vor fi mai puţin motivaţi sâmbătă împotriva liderului.

Dan Petrescu are o experienţă neplăcută de la penultimul său duel în faţa Astrei. Atunci CFRul nu i-a putut bate pe giurgiuveni în play-off, când ardelenii se băteau pentru titlu. Situaţia s-a repetat şi în acest an, în partida din sezonul regulat, când cele două au remizat, 1-1 în Gruia. Deşi cei de la Astra sunt nemulţumiţi din cauza neachitării salariilor, Dan Petrescu e convins că echipei sale nu îi va fi mai uşor să obţină cele trei puncte. 
 
"Când au venit anul trecut şi au jucat în play-off cu noi, era Gheorghe Mulţescu abia instalat, mi s-a spus că au probleme cu banii, că nu s-au antrenat, dar a început meciul şi au arat terenul. A fost un 1-1 care ne-a încurcat foarte mult pe noi. Sunt convins că cei de la Astra vor veni şi vor juca sută la sută. Probleme cu banii nu au cum să fie pentru că în ziua azi, chiar dacă primeşti banii cu întârziere, banii îţi intră în cont. Nu cred în aceste poveşti că nu vor juca dacă au ceva probleme. Sigur vor fi sută la sută. Eu am văzut 5 meciuri în această săptămână şi am văzut că au un lot puternic, mai puternic decât anul trecut, petnru că anul trecut nu aveau doi golgheteri de talia lui Alibec şi Llullaku în echipă. S-au întărit foarte bine şi sigur vor juca în cupele europene la vară" a spus proaspătul antrenor al CFR-ului. 
 
Dan Petrescu a dezvăluit care a fost cea mai mare problemă a sa în săptămâna partidei. 
 
"Din păcate pentru noi nu au fost toţi jucătorii la antrenament. Au fost accidentaţi Ţucudean şi Culio, doi jucători foarte importanţi, plus jucătorii de la echipa naţională Deac, Manea, lang şi Petrilă, care a fost la naţionala sub 21 de ani. Nu am avut cum să îi antrenez pe toţi în această săptămână" a încheiat antrenorul cu două titluri câştigate în Liga I. 
 

Afla mai multe despre: cfr clujastradan petrescu 

viewscnt
Articole similare