Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Petrolul nu se sperie de Astra. Cum şi-a motivat Viorel Moldovan jucătorii înainte de meciul din Cupă: „Le-am spus asta”

Petrolul nu se sperie de Astra. Cum şi-a motivat Viorel Moldovan jucătorii înainte de meciul din Cupă: „Le-am spus asta”

Cupa României

Comentarii

Astra Giurgiu se va duela cu Petrolul Ploieţti în sferturile de finală ale Cupei României.

Meciul va avea loc miercuri, de la ora 20:30 şi va fi în direct pe TV Telekom Sport şi telekomsport.ro.
Viorel Moldovan, antrenorul Petrolului, a prefeţat duelul din Cupă şi a mărturisit ce le-a comunicat jucătorilor pentru a-i motiva înainte de meci.
Va fi un joc foarte important pentru noi, pe care îl abordăm cu un moral foarte bun. Avem un capital de încredere ridicat, după rezultatele din acest început de an, şi sperăm să-l menţinem la cote înalte, pentru că ne dorim să o eliminăm pe Astra şi să ne calificăm în semifinale.
Jocurile din Cupa României sunt, întotdeauna, imprevizibile, iar eu am mare încredere în băieţi. Chiar le-am spus că nu avem absolut nimic de pierdut, ci numai de câştigat, dacă vom reuşi să ne calificăm
", a spus Moldovan, conform site-ului oficial al grupării prahovene.
Astra este o echipă foarte bună, cu jucători interesanţi, de calitate. S-au schimbat foarte mult lucrurile şi la ei în ultima perioadă şi cred că atuul principal al lor este Eugen Neagoe, un antrenor cu mare experienţă, care ştie să pregătească excelent meciurile. Avem anumite probleme de efectiv după meciul de la Târgu Jiu, pe care sper, însă, să le depăşim până la ora întâlnirii cu Astra şi să pot, astfel, alinia cea mai bună formulă. Va fi un test important pentru noi. Normal că suntem cu gândul la ceea ce trebuie să facem în campionat, dar Cupa României ne dă prilejul să ne măsurăm puterile cu adversari de primă ligă. Important este să ne prezentăm cât mai bine şi suntem optimişti înaintea acestei confruntări.
Dar, în acelaşi timp, trebuie să rămânem echilibraţi, cu picioarele pe pământ, pentru că întâlnim o formaţie de prim eşalon, una foarte bună, şi trebuie să ne ridicăm la nivelul ei"
, a adăugat antrenorul.
 

 

Afla mai multe despre: astra giurgiupetrolul ploiesti 

viewscnt
Articole similare