Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Petrolul Ploieşti - Chindia Târgovişte 2-0. A doua înfrângere consecutivă pentru Viorel Moldovan, Petrolul urcă pe podium

Petrolul Ploieşti - Chindia Târgovişte 2-0. A doua înfrângere consecutivă pentru Viorel Moldovan, Petrolul urcă pe podium

Liga 2

Comentarii

Într-o restanţă din etapa a 5-a din Liga a 2-a, Petrolul Ploieşti a câştigat fără probleme pe teren propriu cu una dintre rivalele la promovare, Chindia Târgovişte.

Pe stadionul pe care România a remizat vineri cu Muntenegru, celor de la Petrolul nu le-a luat foarte mult timp să deschidă scorul în derby-ul cu Târgovişte. În minutul 27 a înscris Plămadă, iar "lupii" au intrat cu avantaj la pauză. Avantaj pe care l-au mărit spre finalul meciului, în minutul 78, prin golul lui Arnăutu, reuşită care le-a tăiat definitiv elanul târgoviştenilor.

În urma meciului, Petrolul a urcat pe podium. Echipa antrenată de Leo Grozavu este pe locul 3, cu 13 puncte după şase etape. În schimb, Chindia, una dintre favoritele la promovare înainte începerii sezonului, a căzut pe locul 10 cu tot la fel de multe puncte acumulate. Penrtu trupa antrenată de Viorel Moldovan este al doilea eşec la rând, după înfrângerea cu CS Mioveni de săptămâna trecută. 

Lider în Liga a 2-a este Academica Clinceni. 

Afla mai multe despre: petrolulchindialiga 2telekomsport 

viewscnt
Articole similare