Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Petrolul vrea un antrenor de top! Trei nume importante se luptă pentru banca "lupilor galbeni"

Petrolul vrea un antrenor de top! Trei nume importante se luptă pentru banca "lupilor galbeni"

Petrolul

Comentarii

Petrolul are de ales între mai multe nume de antrenori pentru stagiunea viitoare, în condiţiile în care Costel Enache nu va mai continua pe "Ilie Oană".

Cum sosirea lui Edward Iordănescu pare puţin probabilă, Petrolul s-a reorientat rapid. L-ar vrea pe Mihai Teja de la FC Voluntari, scrie Liga2.ro, dar şansele ca această mutare să se producă sunt foarte mici.

Astfel, oficialii ploieşteni ar fi pregătit alte două variante. Liviu Ciobotariu este una dintre ele, fostul selecţioner al Libanului având prezentându-şi demisia luna trecută. Ciobotariu fusese numit selecţioner pe 3 iunie 2019 şi a pregătit naţionala libaneză timp de un an. A câştigat trei din cele zece meciuri disputate şi a remizat în alte trei. El a mai condus în cariera sa echipele Pandurii, Dinamo, CSMS Iaşi, ASA Târgu Mureş, Al Faisaly, Al Taee şi FC Botoşani. Liviu Ciobotariu este vicecampion al României ca antrenor în sezonul 2014-2015, cu formaţia din Târgu Mureş.

Viorel Moldovan, dorit de Rapid şi Petrolul

Celălalt nume de pe lista ploieştenilor este şi marele favorit al conducerii, conform surselor Telekom Sport. Viorel Moldovan, tehnicianul care a promovat-o în stagiunea trecută pe Chindia în Liga 1 este dorit la Ploieşti. 

De asemenea, există negocieri şi cu Rapid, iar fanii giuleştenilor şi-au dat acordul pentru ca mutarea să se realizeze. 

 

Afla mai multe despre: viorel moldovanliviu ciobotariu 

viewscnt
Articole similare