Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pică primul transfer cerut de Koeman la FC Barcelona! Fotbalistul va rămâne pe loc, deşi îşi dăduse acordul să vină pe Camp Nou

Pică primul transfer cerut de Koeman la FC Barcelona! Fotbalistul va rămâne pe loc, deşi îşi dăduse acordul să vină pe Camp Nou

FC Barcelona

Comentarii

Pică primul transfer încercat de FC Barcelona în această perioadă de mercato. Georginio Wijnaldum (30 de ani) va rămâne la Liverpool, anunţă presa din Anglia, apopiată de clubul de pe Anfield. Wijnaldum este fotbalistul pentru care Ronald Koeman, noul antrenor al Barcelonei, insistă de la venirea sa pe Camp Nou.

Barcelona nu-i poate satisface lui Ronald Koeman prima cerere de transfer pe care a făcut antrenorul olandez. Bavatul îl voia pe conaţionalul său, Georginio Wijnaldum, pe Camp Nou, însă se pare că acesta va rămâne în cele din urmă la Liverpool. Anunţul e făcut de James Pearce, jurnalist la The Athletic. Wijnaldum mai are un an de contract cu FC Liverpool.

Wijnaldum e omul pentru care Koeman insistă de la venirea sa pe Camp Nou, pentru că a lucrat cu el la naţionala Olandei.

Îşi dăduse acordul să vină la FC Barcelona!

Informaţia oferită de presa din Anglia contrazice ştirea oferită de jurnaliştii spanioli de la Sport în urmă cu câteva săptămâni, care anunţa ca Wijnaldum şi-a dat OK-ul să vină să lucreze cu Ronald Koeman la FC Barcelona şi că nu va accepta nicio ofertă de prelungire din partea celor de Liverpool. Se pare, însă, că lucrurile s-au schimbat.

Wijnaldum trebuia să semneze un contract valabil trei cu FC Barcelona.



Georginio Wijanldum este unul dintre oamenii care au pus umărul serios la dezastrul suferit de FC Barcelona pe Anfield, în sezonul 2018/2019 din Liga Campionilor. Atunci, catalanii au pierdut cu 0-4 la Liverpool, după ce câştigaseră în tur cu 3-0, pe Camp Nou. Mijlocaşul olandez a marcat atunci două goluri şi i-a scos pe Messi & Co. din competiţia stelelor.

Afla mai multe despre: wijnaldumbarcelona 

viewscnt
Articole similare