Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pierdere mare pentru Real Madrid. Căpitanul Sergio Ramos s-a "rupt" şi va sta departe de gazon o perioadă destul de lungă

Pierdere mare pentru Real Madrid. Căpitanul Sergio Ramos s-a "rupt" şi va sta departe de gazon o perioadă destul de lungă

Real Madrid

Comentarii

Sergio ramos se pregăteşte pentru încă o perioadă în afara terenului. Căpitanul ”galacticilor” urmează să se opereze astăzi şi va fi indisponibil 6 săptămâni.

O ştire din Cadena Cope dezvăluie că Sergio Ramos urmează să se supună unei operaţii asupra meniscului său, din genunchiul stâng. Perioada de recuperare ar însuma aproximativ 6 săptămâni. În acest caz, Sergio Ramos va rata primul tur al duelului din optimiile Ligii Campionilor împotriva Atalantei, pe 24 februarie, dar şi derbyul local, în campionat, împotriva lui Atletico, pe 7 martie.

Aceste veşti nu ar fi putut veni la un moment mai rău- în acest sezon, Real Madrid a avut nişte prestaţii mai mult decât slabe, în lipsa căpitanului său. Dependenţa formaţiei de un jucător de 34 de ani este evidentă, iar Zidane va avea o mare provocare în gestionarea partidelor fără Ramos.

Vestea cu accidentarea lui Sergio Ramos nu e una deloc bună, având în vedere că şi Eden Hazard s-a "rupt" recent şi va fi indisponibil o perioadă!

 

Afla mai multe despre: sergio ramosreal madrid 

viewscnt
Articole similare