Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pierre Webo a dezvăluit ce s-a întâmplat pe teren! Mesajul trimis unui analist TV. Ce s-a întâmplat până la expresia folosită de Sebastian Colţescu

Pierre Webo a dezvăluit ce s-a întâmplat pe teren! Mesajul trimis unui analist TV. Ce s-a întâmplat până la expresia folosită de Sebastian Colţescu
Comentarii

Antrenorul secund al lui Istanbul Basaksehir, Pierre Webo, cel care a fost cel mai vehement la adresa brigăzii din România care a arbitrat PSG - IBB, a avut o primă reacţie. Webo i-a transmis un mesaj unui analist TV al postului RMS Sports.

VIDEO | Momentul controversat care a dus la amânarea partidei PSG - IBB din Champions League

Meciul PSG-Istanbul BB, din etapa a VI-a, ultima, a Grupei H a Ligii Campionilor, arbitrat de români, a fost întrerupt, în minutul 16, la scorul de 0-0. Turcii au părăsit terenul după ce arbitrul de rezervă Sebastian Colţescu a folosit cuvântul "negru" la adresa unei persoane din staff-ul echipei din Istanbul.

Haţegan l-a eliminat pe antrenorul secund Pierre Webo, fost internaţional camerunez, iar turcii au decis să iasă de pe teren după mai multe discuţii cu brigada şi cu alţi oficiali ai meciului.

Pierre Webo a fost suprins de camerele care transmiteau partida în timp ce-i intreba pe arbitri despre motivul pentru care Sebastian Colţescu a folosit cuvântul "negru". 

De altfel, secundul lui Istanbul Basaksehir a transmis presei din Franţa informaţii despre incidentul de pe teren. Fostul internaţional italian Federico Balzaretti, în prezent analist TV la postul RMS Sport, a dezvăluit că a primit mesaje din partea lui Webo: 

"Îl cunosc foarte bine pe Achille (n.r. Webo). El mi-a scris şi mi-a spus că a protestat după un fault, iar arbitrul i-a spus "negro" (n.r. un cuvânt cu conotaţii rasite şi foarte apropiat de termenul 'negru', folosit de Colţescu)", a dezvăluit Federico Balzaretti la RMC Sport.

LIVE VIDEO | PSG - Istanbul Basaksehir, pe Telekom Sport, miercuri

Olandezul Danny Makkelie va arbitra meciul Paris Saint-Germain-Istanbul Başakşehir, în locul lui Ovidiu Haţegan, a anunţat UEFA.

Danny Makkelie va fi ajutat de conaţionalul său Mario Diks şi de polonezul Marcin Boniek, rezervă fiind desemnat tot un polonez, Bartosz Frankowski.

Responsabili pentru sistemul VAR vor fi Marco Di Bello şi Maurizio Mariani.

 

Afla mai multe despre: sebastian coltescupierre webomesaj pierre webo 

viewscnt
Articole similare