Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ping-pong cu Florinel Coman | Becali îl distruge, Rădoi îl laudă! "O să moară speranţă" vs. "Un jucător formidabil"

Ping-pong cu Florinel Coman | Becali îl distruge, Rădoi îl laudă! "O să moară speranţă" vs. "Un jucător formidabil"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali crede că Florinel Coman, adus pe 3 milioane de euro de la Viitorul, nu mai poate "exploda" la FCSB, în schimb Mirel Rădoi are numai cuvinte de laudă pentru atacantul de 20 de ani

"Problema lui Florinel Coman este că în loc să explodeze, să crească, el rămâne pe loc. Nici valoarea pe care o avea la Hagi nu o mai are, juca mai bine decât la noi. Eu spun adevarul, asta e! Pierde mingea, o pierde prea mult, la Hagi nu o pierdea atât. Dar e şi posibil să explodeze. E posibil şi să se nască talent şi să moară speranţă. În schimb, Man şi Moruţan nu sunt, ei nu pierd mingea", a spus Becali la ProX.

În schimb, Mirel Rădoi, a dezvăluit la TelekomSport: "Florinel e un jucător formidabil. L-am văzut antrenându-se la echipa naţională de tineret. E un jucător fantastic. Nu e întâmplător ceea ce vorbeşte Hagi. Are calităţi extraordinare! El are o viteză incredibilă. În meciul cu Anglia U21 l-a avut adversar direct pe Arnold, finalist de Champions League. L-a făcut avion pe Arnold la câteva faze".

Afla mai multe despre: florinel comanfcsbanalizadiscutiebecaliradoi 

viewscnt
Articole similare