Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Pippo” Inzaghi revine! A bătut palma cu o echipă din Serie A şi va avea o misiune dificilă

”Pippo” Inzaghi revine! A bătut palma cu o echipă din Serie A şi va avea o misiune dificilă

Serie A

Comentarii

Filippo Inzaghi este la un pas să devină noul antrenor al Salernitanei. Fostul campion mondial s-a înţeles cu oficialii clubului din sudul Italiei şi va semna contractul în zilele următoare, anunţă Gazzettadellosport.

Conform jurnalistului italian Fabrizio Romano, gruparea Granata l-a demis pe Paulo Sousa, iar conducerea a ajuns la un acord cu ”Pippo” Inzaghi. Sousa a preluat banca tehnică a formaţiei din Salerno în luna februarie a acestui an, după ce echipa devenise una dintre candidatele la retrogradare. Cu el pe bancă, Salernitana a terminat sezonul trecut pe 15 în Italia. În acest sezon, Salernitana a început catastrofal şi are trei egaluri şi cinci înfrângeri în opt jocuri. În ultima etapă de campionat, Salernitana a pierdut categoric pe terenul Monzei, scor 0-3.

Inzaghi va avea drept obiectiv salvarea echipei de la retrogradarea în Serie B.

Inzaghi revine în Serie A

Fostul campion mondial cu Italia în 2006 va reveni pe banca unei echipe din primul eşalon italian, după patru ani. Inzaghi a pregătit-o pe Benevento în stagiunea 2020-2021, însă a retrogradat cu gruparea giallorosa în Serie B. În precedentele două sezoane, ”Super Pippo” le-a antrenat în Serie B pe Brescia şi Reggina.

În vârstă de 50 de ani, Filippo Inzaghi le-a mai antrenat pe Milan, Bologna şi Venezia.

Afla mai multe despre: filippo inzaghiserie asalernitana 

viewscnt
Articole similare