Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Piţurcă a explicat în ce condiţii s-ar întoarce la Steaua: ”E echipa mea de suflet” Declaraţii tari despre Gigi Becali: ”E fericit acum cu FCSB” Ce demersuri vrea să facă pentru a ajuta clubul

Piţurcă a explicat în ce condiţii s-ar întoarce la Steaua: ”E echipa mea de suflet” Declaraţii tari despre Gigi Becali: ”E fericit acum cu FCSB” Ce demersuri vrea să facă pentru a ajuta clubul

Fotbal intern

Comentarii

Victor Piţurcă a vorbit la Telekom Sport despre posibila sa revenire la Steaua.

Victor Piţurcă este liber de contract din ianuarie 2020, când s-a despărţit de Universitatea Craiova. În urmă cu aproape două luni, fostul său coechipier, Adrian Bumbescu a dezvăluit detalii despre posibila revenire a lui Piţurcă la Steaua.

Bun prieten cu Piţurcă, Bumbescu a spus atunci că fostul selecţioner controlează din umbră ceea ce se întâmplă acum la Steaua, dar va deveni oficial dacă echipa va reuşi să promoveze.

”Piţurcă din umbră s-ar putea să se alăture proiectului la promovarea în Liga a 2-a. (Edi Zelgin: Simţiţi că Piţurcă poate veni la Steaua odată cu promovarea în Liga a 2-a?) Sigur. (Zelgin: Este şi acum la echipă?) El ţine foarte mult legătura cu Opriţa. Se sună, vorbesc, l-a avut jucător. (Zelgin: Victor Piţurcă este implicat acum la Steaua...) Da. Este neoficial”, a spus atunci Bumbescu la Look Sport Live.

Piţurcă despre revenirea la Steaua: ”Nu ca antrenor” Ce a spus despre Gigi Becali

Acum, invitat la Sport Report, de la Telekom Sport, Piţurcă a mărturisit că păstrează legătura cu Daniel Opriţa, dar a negat că s-ar implica din umbră la clubul din Ghencea:

”Vorbesc cu Daniel Opriţa şi mai vorbesc cu mulţi jucători pe care i-am avut. Cu Paraschiv, cu mulţi alţii. Nu este chiar aşa, cu toate că o să se supere Bumbi pe mine. Nu sunt omul din umbră de la Steaua, dar dacă aş putea face ceva, aş face 100%. Steaua e echipa mea de suflet. Ca să fac ceva, ar trebui să mi se ofere şansa asta. Am avut nişte discuţii acum un an, dar nu s-au materializat, probabil se aşteaptă ca echipa să ajungă mai sus. Am vrut să fac şi eu un pas, să merg la mai marii acestei ţări să vorbesc despre acest brand şi o voi face la un moment dat.

Steaua e Steaua, iar dacă va reveni în prima ligă se va schimba faţa fotbalului românesc. De asta trebuie să fie conştient şi Gigi Becali, să nu mai poarte atâta ură, pentru că nici nu poate prin natura a ceea ce crede el. Trebuie să accepte, pentru că el mi-a spus cu gura lui că se simte mult mai bine acum. E FCSB, e echipa lui, Steaua era altceva, nu era echipa lui, nu a fost niciodată. Trăia într-un stres, vă imaginaţi că brava pe la televizor, dar nu e uşor să te pui cu milioane de suporteri. Îi convine aşa cum este. Are o echipă unde a atras suporteri stelişti, e dreptul lor să ţină cu această echipă” a explicat Victor Piţurcă.

Fostul selecţioner a confirmat şi în ce context s-ar putea întoarce în Ghencea şi a dezvăluit că este convins că Steaua are nevoie de un investitor puternic. Totodată, Piţurcă nu ar vrea să antreneze clubul sub patronajul Armatei:

”Nu mă văd acţionar. Să conduci un club de fotbal precum Steaua, hai să fim serioşi. Nu mă voi implica atât timp cât Armata conduce această echipă, fiindcă nu se poate. Pentru că nu se poate. E nevoie de un alt Gigi Becali, pentru că nu poate să promoveze. Armata poate să se asocieze cu un privat, cu zece privaţi, nu ştiu. Steaua dacă revine pe prima scenă are nevoie de 20 de milioane de euro pe an. Acum, milionul de euro nu mai este ce a fost. A venit un domn din provincie, dar a fost doar o discuţie. S-au vehiculat cifre, dar pentru liga a patra. Dacă Steaua promovează vor începe tatonări pentru că nu e simplu. E greu să mai vină o persoană ca Gigi Becali. Nu m-am gândit, exclus să vin antrenor. Eu ştiu, poate într-un fel să pregăteşti viitorul. Nu-mi place ce au făcut până acum. Opriţa a avut meritul de a aduce anumiţi jucători care pot promova în Liga a doua sau chiar din Liga a doua. Dar eu am pretenţia ca Steaua să-şi pregătească viitorul. Centrul de copii şi juniori să se implice serios în sensul ăsta, să aducă tineri care să fie educaţi în spiritul Stelei” a mărturisit Piţurcă, în exclusivitate la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: victor piţurcăsteaua 

viewscnt
Articole similare