Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Piţurcă alături de proiectul CSA: ”Cred cu toată fiinţa în acest proiect”

Piţurcă alături de proiectul CSA: ”Cred cu toată fiinţa în acest proiect”

Fotbal intern

Comentarii

Fostul antrenor al echipei naţionale a României, Victor Piţurcă, a fost prezent, ieri, în studioul emisiunii Sport Report unde a vorbit despre proiectul CSA Steaua.

Piţurcă este de părere că neimplicarea celor de la Ministerul Apărării a fost până la urmă de bun augur, pentru că în acest fel lucrurile au timp să se aşeze şi să se formeze un grup  unit la Steaua.”Cum să nu cred? Adica eu mi-am dorit foarte mult să revină Steaua în fotbal, a revenit şi să nu cred în proiect?... cred cu toată fiinţa. Adica eu mi-aş fi dorit ca Steaua să revină în prima ligă. Dar n-au fost oameni puternici nici la minister să poată să facă lucrul ăsta. Asta trebuia să se întâmple. Dar eu cred în proiectul ăsta şi poate într-un fel fiindcă şi ăsta e motivul pentru care nu s-au bătut cei de la minister poate e mai bine aşa pentru că au timp să se aşeze lucrurile să se facă şi stadionul că în toată perioada asta să se formeze un grup puternic la Steaua. De asemenea centrul de copii şi juniori să crească şi în câţiva ani să revină Steaua”, a spus Victor Piţurcă la Telekom Sport.
 
Despre informaţia venită dinspre LPF conform căreia echipa actuală a clubului armatei nu ar putea ajunge mai sus de liga a 3-a, Piţurcă a spus că ”perspectiva e foarte simplă şi eu am rămas uimit de declaraţia secretarului Ligii. Dar el şi-a expus un punct de vedere normal. Adica nu poate o echipă a unui minister să joace fotbalul probabil, dar cu siguranţă că atunci când echipa va reveni în Liga 2, nu a treia, vor fi şi investitori. Cu siguranţă vor fi”.
 
Fostul antrenor al naţionalei României este de părere că este exclus ca situaţia lui Becali să se repete. ”Păi cu siguranţă că acei investitori care vor veni nu vor avea pe mână clubul Steaua complet. Ei vor veni, vor fi parte din club, dar asta nu va însemna că ei vor fi propietari sau patroni. Nu cred că se va intâmpla asta. Sper să vină, dar tot prin contract nişte clauze forte clare şi pentru patronul care vine pentrut că de-a lungul timpului ce a fost la Steaua n-a fost...”, a concluzionat Piţurcă.

Afla mai multe despre: piturcacsa steauasport report,  

viewscnt
Articole similare