Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Planul Fiorentinei cu Louis Munteanu. Ce au făcut toscanii în privinţa atacantului român în amicalul de gală cu Newcastle

Planul Fiorentinei cu Louis Munteanu. Ce au făcut toscanii în privinţa atacantului român în amicalul de gală cu Newcastle

Stranieri

Comentarii

Fiorentina a disputat un meci amical de gală cu Newcastle United, prilej cu care a fost convocat în acţiunile echipei toscane şi românul Louis Munteanu (21 de ani).

Echipa engleză Newcastle United a învins sâmbătă, pe teren propriu, scor 2-0, formaţia italiană AC Fiorentina, într-un meci amical contând pentru Sela Cup.

Jucătorul român Louis Munteanu, revenit în această vară de la Farul Constanţa, unde a câştigat campionatul României, a fost rezervă la Fiorentina.

Pe St James Park, în cadrul Sela Cup, echipa gazdă nu a avut mari probleme cu Fiorentina. Miguel Almiron a deschis scorul pentru Newcastle, în minutul 38, pentru ca Alexander Isak să stabilească rezultatul final în minutul 82.

Ce plan are Fiorentina cu Louis Munteanu, campion cu Farul în Superligă

Antrenorul Fiorentinei, Vincenzo Italiano, l-a convocat pentru acest meci şi pe atacantul român Louis Munteanu, dar acesta a rămas pe bancă, nefiind utilizat. Italiano a efectuat doar cinci schimbări pe parcursul meciului cu Newcastle.

La turneul amical Sela Cup participă echipele Newcastle United, AC Fiorentina, Villarreal şi OGC Nice.

Dacă Fiorentina îl va păstra în sezonul viitor pe Louis Munteanu în lot, dar nu-l va utiliza foarte frecvent, atunci poate ar fi mai bine pentru jucătorul român ca italienii să dea curs ofertei lui Gică Hagi, care şi l-ar dori şi în acest sezon la Farul.

Afla mai multe despre: louis munteanufiorentinafarul 

viewscnt
Articole similare