Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Planul lui Constantin Budescu. Cum vrea starul Astrei să ajungă la FCSB

Planul lui Constantin Budescu. Cum vrea starul Astrei să ajungă la FCSB

Superliga

Comentarii

Constantin Budescu (31 de ani) are şanse mari să rămână, mâine, 8 februarie, liber de contract şi astfel să decidă singur unde va merge.

Mâine, 8 februarie, este exact ziua în care se va încheia în Liga 1 perioada de mercato. Dacă nu-şi va primi banii până atunci, se pare că Budescu va fi declarat liber şi atunci va putea semna cu orice echipă îşi doreşte.

Şansele ca mijlocaşul să se întoarcă la FCSB sunt mari, mai ales, că patronul echipei, Gigi Becali (62 de ani) a anunţat în nenumărate rânduri că îl doreşte pe Budescu în formaţia sa.
Locul gândit de FCSB pentru Budescu este un „9 fals”, de care Toni Petrea ar avea nevoie. Becali a mărturisit, recent: „După Haruţ, nu cred că mai aduc pe nimeni acum. Am luat atacant (n.r. Ante Vukusic), am luat şi fundaş central. Budescu vine din vară la FCSB! Nu a semnat băiatul nimic, dar am un acord verbal cu el”.

Budescu a avut şi sezonul acesta un parcurs foarte bun la Astra Giurgiu, unde a reuşit să marcheze 8 goluri şi să îşi ajute colegi cu 9 pase decisive, în cele 17 partide jucate. Iar patronul Astrei, Ioan Niculae, şi-a manifestat public dorinţa de a-l păstra pe jucător: „Nu ştiu dacă semnează, săptămâna viitoare voi avea o discuţie cu el şi cred că ne vom înţelege. Costică Budescu e un jucător de mare valoare şi trebuie să rămână la Astra”.
Transferul în vară ar consemna o revenire pentru Constantin Budescu la FCSB, după aventura din 2016 - 2017, când mijlocaşul ofensiv a avut evoluţii solide, care i-au şi adus transferul în Arabia Saudită, la Al Shabab, în urma căruia Gigi Becali a încasat 2.000.000 de euro. Budescu a marcat 13 goluri şi a oferit 12 pase decisive în 37 de meciuri jucate în tricoul FCSB-ului.  

  • 2.000.000 de € este cota lui Constantin Budescu, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.de


 

Afla mai multe despre: constantin budescu 

viewscnt
Articole similare