Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Planul lui Gigi Mulţescu. Cei trei jucători pe care se bazează tehnicianul pentru a o salva pe Dinamo de la retrogradare

Planul lui Gigi Mulţescu. Cei trei jucători pe care se bazează tehnicianul pentru a o salva pe Dinamo de la retrogradare

Dinamo București

Comentarii

Gigi Mulţescu a revenit la Dinamo şi profită de pauza competiţională pentru a contura lotul pe care vrea să îl utilizeze. Tehnicianul de 69 de ani doreşte să se bazeze pe juniori, precum majorităţii DDB-ului şi va folosi timpul liber până la reînceperea meciurilor pentru a pune pe picioare câţiva dintre tinerii pe care îi va utiliza în play-out.

Mulţescu s-a întors în Ştefan cel Mare şi vrea să facă curăţenie la echipă. Principalul ”câinilor” este nemulţumit de calitatea străinilor aduşi în iarnă şi nu se va mai baza pe aceştia. În plus, antrenorul de 69 de ani consideră că formaţia sa trebuie reînprospătată şi va începe să utilizeze tineri crescuţi de Dinamo.

Pe ce trei jucători se bazează tehnicianul

Potrivit GSP, trei jucători crescuţi la academia ”câinilor” au fost identificaţi de Mulţescu pentru titularizare: Valentin Borcea, Ahmed Bani şi Cătălin Măgureanu. Cei trei au mai evoluat pentru prima echipă, dar nu au primit timpul necesar dezvoltării lor, jucători precum Morsay, Nepomuceno, Nemec şi Gueye fiind preferaţi în general de antrenorul precedent, Jerry Gane.

Acum însă se pare că Mulţescu va avea încredere în jucătorii tineri crescuţi de Dinamo,sprea mulţumirea fanilor. Cereri din partea suporterilor ca juniorii să fie folosiţi au fost ignorate în general, dar conducerea din Ştefan cel Mare pare să fie în sfâşit pregătită pentru o nouă abordare.

VIDEO | Rezumat Poli Iaşi- Dinamo Bucureşti 1-0

Afla mai multe despre: gigi mulţescudinamoahmed banicătălin măgureanuvalentin borcea 

viewscnt
Articole similare