Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Planul lui Iulian Cristea după ce-a ajuns la FCSB: "Evoluţiile mele să mă transforme într-un om de bază! Voi da totul pentru Steaua"

Planul lui Iulian Cristea după ce-a ajuns la FCSB: "Evoluţiile mele să mă transforme într-un om de bază! Voi da totul pentru Steaua"

FCSB

Comentarii

FCSB l-a cumpărat pe fundaşul central de la Gaz Metan, care semnase din decembrie un contract valabil de la vară. Pentru 150.000 de euro, apărătorul de 24 de ani e stelist de acum.

"Îmi doream mult acest transfer! E un pas înainte în cariera mea. Mă bucur că s-a realizat din această iarnă. Acum îmi doresc să ajung cu bine la Bucureşti, să mă pregătesc şi când mi se va da şansa să dau totul pentru Steaua. Meciul cu Craiova l-am văzut pe telefon, eram în autocar pentru că ne întorceam de la Botoşani. 
 
Nu ştiu dacă voi fi atât de repede în echipă. E clar că îmi doresc să joc meci de meci, iar evoluţiile mele să mă transforme într-un om de bază. Să lupţi pentru titlu e ceva extraordinar! Sper să-l câştigăm şi să ne bucurăm la finalul sezonului", a spus Critea pentru GSP.

În vârstă de 24 de ani, Iulian Cristea se înţelesese cu FCSB încă de la finalul anului trecut, însă până astăzi cluburile nu găsiseră un punct comun. Fundaşul central intrase în ultimele luni de contract cu Gaz Metan şi ar fi ajuns oricum la FCSB, în vară.

Iulian Cristea este originar din Mediaş, iar de-a lungul carierei a mai jucat sub formă de împrumut la Metalurgistul Cugir.

106 meciuri a jucat Iulian Cristea pentru Gaz Metan, în total, adunând şase goluri şi patru assist-uri

750.000 de euro este cota fundaşului central, conform Transfermarkt.de

 

Afla mai multe despre: fcsbiulian cristeatrasfer 

viewscnt
Articole similare