Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Playoff-ul NHL nu se dezminte şi continuă să ofere meciuri uluitoare, cu răsturnări de scor absolut miraculoase!

Playoff-ul NHL nu se dezminte şi continuă să ofere meciuri uluitoare, cu răsturnări de scor absolut miraculoase!
Comentarii

În direct la Telekom Sport, cea mai bună echipă a sezonului regulat, Nashville Predators, campioana en-titre a conferinţei de Vest, conducea cu 3-0 la Winnipeg după prima repriză.

Doar pentru ca echipa canadiană să revină senzaţional, să marcheze de 7 ori în poarta oaspeţilor şi să preia conducerea cu 2-1 la scorul general al semifinalei de conferinţă.

Winnipeg Jets se prezentau în faţa propriilor suporteri cu titlul de cea mai bună echipă pe teren propriu în acest sezon. Canadienii nu mai pierduseră acasă din luna februarie, dar prima repriză a fost un dezastru pentru trupa antrenorului Paul Maurice. Trei goluri încasate rapid în primele 20 de minute şi seria de 12 victorii a hocheiştilor din Manitoba la TMS Center părea să se apropie de final.

Însă zecile de mii de canadieni din tribunele arenei sau de pe străzile din apropiere şi-au purtat favoriţii spre o revenire fantastică, concretizată prin 4 goluri la rând în repriza a doua şi alte 3 reuşite în ultima parte. Winnipeg au câştigat partida cu 7-4, au preluat conducerea semifinalei cu 2-1 şi sunt favoriţi la victorie şi în meciul 4, care va fi tot în Canada, vineri dimineaţă.

În celălalt meci al serii din NHL, Washington Capitals au reuşit o victorie extrem de importantă la Pittsburgh, cu 4-3 (golul decisiv marcat de Alex Ovechkin în ultimele minute ale meciului) şi conduc cu 2-1 în semifinala conferinţei de Est.

Şi tot din est, Telekom Sport transmite în direct în această noapte, de la ora 02.00, meciul 3 dintre Boston Bruins şi Tampa Bay Lightning, serie în care scorul general este egal, 1-1.

 

Afla mai multe despre: winnipegnashvillenhlhocheitelekomsportspecialexclusiv 

viewscnt
Articole similare