Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Pleacă, dar nu în România! Şi-a găsit echipă!" VIDEO | Anunţ de ultimă oră despre unul dintre cei mai buni străini din Liga 1

"Pleacă, dar nu în România! Şi-a găsit echipă!" VIDEO | Anunţ de ultimă oră despre unul dintre cei mai buni străini din Liga 1

Superliga

Comentarii

Preşedintele celor de la Botoşani, Valeriu Iftime, a vorbit despre situaţia lui Diego Fabbrini, după ce impresarul mijlocaşului a anunţat că acesta e foarte aproape să semneze cu Dinamo.

Iftime recunoaşte că Fabbrini se va despărţi de Botoţani, dar exclude un transfer al acestuia la altă echipă din Liga 1. "Pleacă, dar nu în România!", spuine Ifitime, care a precizat că mijlocaşul are o ofertă spectaculoasă în acest moment.

Luni, Fabbrini va fi pe tren în meciul cu echipa lui Mircea Rednic.

"Fabbrini pleacă, dar nu pleacă în România! Vă garantez. Din câte ştiu eu, copilul e cinstit. Mi-a promis că dacă rămâne în România, rămâne doar la Botoşani, chiar dacă cu bani mai puţini.

Dar a găsit un campionat care îi plăteşte de 3, 4 ori salariul de la Botoşani şi nu ai cum să-l ţii
", a spus Valeriu Iftime.



Iftime, dispus să renunţe la Botoşani

Finanţatorul moldovenilor spune că ar fi dispus să renunţe la echipă, dacă ar avea garanţia că înlocuitorul său ar păstra echipa pe linia de plutire măcar cinci ani.

"Eu plec mâine din fotbal dacă cineva vine şi-mi spune că-l ţine încă 5 ani, eu plec din fotbal. Vă rog, găsiţi unul care spune că fotbalul botoşănean trăieşte, vă garantez voua, primarului, presei, şi eu plec mâine", a mai declarat Iftime.

Afla mai multe despre: romanialiga 1fabbrinibotosanidinamo 

viewscnt
Articole similare