Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pleacă Denis Alibec de la Astra Giurgiu? Ofertă de ultim moment primită de atacantul echipei naţionale

Pleacă Denis Alibec de la Astra Giurgiu? Ofertă de ultim moment primită de atacantul echipei naţionale

Fotbal

Comentarii

Atacantul naţionalei României şi al Astrei, Denis Alibec, a primit o ofertă importantă din zona Golfului, care i-ar umple conturile, în următorii trei ani, cu 1,5 milioane de euro.

Conform GSP.ro , Astra Giurgiu se află în tratative avansate cu formaţia din prima ligă a Arabiei Saudite, Al-Quadisiyah, iar mutarea are şanse foarte mari să se realizeze, dacă şi Denis va accepta propunerea de contract.

Iniţial, arabii au oferit 800.000 de euro, însă Ioan Niculae a cerut 1 milion de euro. Se pare că cele două cluburi se vor "întâlni" undeva la 900.000 de euro, iar ultimul cuvânt îl va avea Denis Alibec. Oferta financiară este una foarte bună, de cel puţin 1,5 milioane de euro pentru următorii trei ani, însă Denis ar putea pierde echipa naţionala României.

Alibec a ratat transferul la Gaziantep

Denis Alibec a fost aproape să ajungă la formaţia antrenată de Marius Şumudică, Gaziantep, însă patronul Ioan Niculae nu a acceptat oferta turcilor, pe motiv că aceştia ar fi trimis banii în tranşe, şi nu toţi odată, cum şi-ar fi dorit acesta.

 "Mi-a spus că e dificil, pentru că sunt şi la ei probleme financiare şi nu-şi permit să plătească o sumă atât de mare", declara antrenorul celor de la Astra, Bogdan Andone, după o conversaţie cu Marius Şumudică.

Afla mai multe despre: f 

viewscnt
Articole similare