Experiențe împreună.
You are here:

Pleacă Hagi de la Viitorul? Viitorea destinaţie a "Regelui", anunţată: "Ştiu că vrea asta!"

Pleacă Hagi de la Viitorul? Viitorea destinaţie a "Regelui", anunţată: "Ştiu că vrea asta!"

Fotbal intern

Comentarii

Bogdan Stancu (32 de ani) le-a vorbit turcilor despre restartul pe care l-a dat carierei sale, la Genclerbirligi, cu şapte goluri marcate în 12 meciuri, iar, printre altele, "Motanul" a vorbit despre Gică Hagi (54 de ani), despre care a spus că ar vrea să se întoarcă în Turcia.Hagi a scris istorie la Galatasaray ca jucător şi, ca antrenor, a pregătit-o pe Galata în sezonul 2010-2011. Stancu a fost antrenat de Hagi la FCSB şi la Galatasaray, iar "Motanul" le-a dezvăluit jurnaliştilor din "Ţara Semilunei" că "Regele" ar vrea să se întoarcă în Turcia să antreneze.

"Cred că Hagi a fost ghinionist atunci (n.r. - când a antrenat la Galata). Galatasaray nu avea un staff bun, dar au fost şi alte motive, ceva n-a mers bine pentru noi. Dar Hagi este un foarte bun antrenor. El a câştigat titlul în România, are o academie excelentă în ţară. Cred că e un om de succes şi ştiu că vrea să se întoarcă înapoi în Turcia", a încheiat Bogdan Stancu.

Galatasaray a plătit cinci milioane de euro pentru Bogdan Stancu, în 2011, dar "Motanul" a rezistat la Istanbul doar şase luni. În tricoul Galatei, Stancu a marcat de trei ori şi a oferit două pase de gol în 16 partide.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe