Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pleacă Mbappe? PSG a cheltuit deja 250 de milioane de euro în această vară şi e la limita Fair Play-ului Financiar

Pleacă Mbappe? PSG a cheltuit deja 250 de milioane de euro în această vară şi e la limita Fair Play-ului Financiar

PSG

Comentarii

Paris Saint-Germain a cheltuit în această vară 250 de milioane de euro pe transferuri, salarii, prime de instalare şi reînoirea contractelor unor jucători.

Cu toate acestea, Paris Saint-Germain încearcă să-l păstreze pe Kylian Mbappe, deşi în acest moment se află la limita Fair Play-ului financiar, scrie MARCA. Pentru a-l convinge pe Mbappe, PSG e gata de un contract fabulos, care ar urma să depăşească 30 de milioane de euro pe an.

”Nimeni nu e atât de naiv să creadă că PSG îl vinde pe Mbappe pentru a respecta regulamentul Fair Play-ului Financiar, mai ales dacă ţinem cont că până acum, parizienii au driblat elegant alături de Manchester City această procedură” scrie sursa citată, care indică şi că atacantul francez refuză momentan propunerea super avantajoasă financiar a clubului parizian.

Actualul contract al lui Mbappe expiră în iunie 2022, iar Kylian este dorit cu insistenţă de Real Madrid.

”În această vară, Real Madrid nu are planificat niciun transfer important. Situaţia financiară a clubului îl îngrijorează pe Florentino Perez. Dacă Mbappe ar ajunge însă pe piaţă, lucrurile s-ar schimba probabil pentru Real. Clubul speră să-l aducă gratis în vara lui 2022, iar faptul că Los Merengues au scăpat de salariul mare al lui Ramos, iar în vara viitoare de cel al lui Bale, îi oferă un capital important financiar lui Perez” mai scrie MARCA. 

Afla mai multe despre: kylian mbappepsgreal madridflorentino pereztransferuri 

viewscnt
Articole similare