Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Plecare importantă de la Oţelul. Gălăţenii au anunţat despărţirea de Kehinde Fatai

Plecare importantă de la Oţelul. Gălăţenii au anunţat despărţirea de Kehinde Fatai

Oțelul Galați

Comentarii

Oţelul a anunţat despărţirea de atacantul în vârstă de 33 de ani, Kehinde Fatai.

"Oţelul Galaţi şi atacantul româno-nigerian Kehinde Abdul Feyi Fatai au ajuns astăzi la o înţelegere pentru încetarea relaţiilor contractuale. Pilon important în lupta pentru promovarea în Superligă, Fatai se va bucura mereu de simpatia suporterilor roş-alb-albaştri. Îi ţinem pumnii strânşi indiferent care va fi traiectoria sa.

Kehinde Abdul Feyi Fatai, atacant care va împlini 34 de ani luna viitoare, n-a avut nevoie de mult timp pentru a se plia pe strategia managerului tehnic Dorinel Munteanu. Sosit la Oţelul la finalul lunii februarie a anului trecut, cu numai câteva zile înaintea startului sezonului de primăvară la finalul căruia echipa noastră urma să revină acolo unde îi este locul, Fatai şi-a demonstrat valoarea, marcând în momente importante pentru oţelari.

Fotbalist cu mare experienţă şi cu un CV însemnat, el a rămas în tricoul Oţelului şi pentru sezonul 2023-2024 al eşalonului de elită, însă a sosit momentul în care trebuie să-i mulţumim pentru întregul efort depus în roş-alb-albastru. Îi urăm mult succes şi îl asigurăm că la Galaţi se va bucura mereu de simpatia iubitorilor de fotbal" , se arată în comunicatul Oţelului.

  • 1 gol şi 1 pasă decisivă a reuşit Fatai în cele 21 de meciuri jucate, în acest sezon, pentru Oţelul, în toate competiţiile

Afla mai multe despre: fataiotelul 

viewscnt
Articole similare