Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Poate fi noua senzaţie din Premier League! Pe cine a pus ochii Tottenham: suma de transfer este de 80 de milioane de euro

Poate fi noua senzaţie din Premier League! Pe cine a pus ochii Tottenham: suma de transfer este de 80 de milioane de euro

Premier League

Comentarii

Federico Chiesa este dorit de Spurs din vară însă englezii trebuie să plătească în schimbul fotbalistului 80 de milioane de euro.

Tottenham tremură pentru locul de Liga Campionilor după ce a obţinut un singur punct în ultimele 4 etape de campionat. Nici măcar revenirea lui Kane nu i-a oferit echipei lui Pochettino liniştea necesară pentru un final de sezon în care londonezii să se poată concentra mai mult pe meciurile din Liga Campionilor. Mai ales că în sferturile de finală este foarte probabil să evolueze pe noua lor arenă, ce urmează să fie inaugurată în perioada următoare.

Tottenham este în pericol să piardă poziţia în top 4, cu Chelsea, Arsenal şi Manchester United stând la pândă pentru a-şi asigura un loc la masa bogaţilor. Până să afle cum vor termina actuala stagiune, cei de la Spurs o pregătesc pe următoarea deja. S-au gândit la campania de mercato din vară şi şi-au fixat o ţintă importantă. Vor să îl ia pe Federico Chiesa de la Fiorentina, fotbalistul cu 11 goluri înscrise în toate competiţiile în 29 de meciuri jucate în acest sezon.

Vârful are doar 21 de ani, iar italienii ar fi dispuşi să se despartă de el doar în schimbul a 80 de milioane de euro. Însă Tottenham nu este singură în cursa pentru semnătura jucătorului. Chelsea, Juventus şi Milan şi-au manifestat deja interesul pentru internaţionalul de tineret. 

Afla mai multe despre: federico chiesatottenhampochettino 

viewscnt
Articole similare