Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Poate pentru mine e ultimul meci!" Mircea Lucescu s-a ridicat şi a părăsit conferinţa de presă apoi. Situaţie grea la Dinamo Kiev | VIDEO

"Poate pentru mine e ultimul meci!" Mircea Lucescu s-a ridicat şi a părăsit conferinţa de presă apoi. Situaţie grea la Dinamo Kiev | VIDEO
Comentarii

Antrenorul lui Dinamo Kiev, Mircea Lucescu, i-a pus pe jar pe ucraineni. Tehnicianul român a dat de înţeles că s-ar putea despărţi de campioana Ucrainei.

Dinamo Kiev şi Mircea Lucescu, înfrângere în primul meci de campionat: "Poate pentru mine e ultimul meci"

Echipa Dinamo Kiev, antrenată de Mircea Lucescu, a pierdut, duminică, primul meci pe care l-a disputat în noua ediţie a campionatului Ucrainei, scor 0-3 cu Dnipro 1.

În partida disputată la Lviv, Dinamo Kiev a fost echipa gazdă, însă meciul a fost câştigat de Dnipro 1, care a marcat prin Sarapiy (min. 43), Pihalenok (min. 55) şi Rubchynskyi (min. 90).

Presat de situaţia grea a echipei, care suferă la fel ca tot sportul şi societatea din Ucraina din cauza războiului, rămas fără mulţi jucători străini speriaţi de situaţia din ţară şi trimis în grupele Europa League, după ce a pierdut play-off-ul de Liga Campionilor cu Benfica, Mircea Lucescu a erupt în ultimul conferinţă de presă.

Totul, după debutul de campionat cu o înfrângere. 

"De ce nu s-a jucat la Kiev? Decizia de a juca aici la Lviv a fost o mare greşeală. Am vrut să jucăm două meciuri, cu Dnipro-1 şi Zorya, la Kiev. Băieţii au plecat din Ucraina în urmă cu două luni, din moment ce nu şi-au văzut familiile. De aceea am insistat să merg la Kiev. Chiar şi în returul cu Benfica am simţit că starea psihologică a jucătorilor este proastă. Şi din acest motiv am vrut să mergem şi la Kiev.

Când joci fără suporteri, ar trebui să existe emoţii suplimentare care să le permită jucătorilor de fotbal să meargă la meci cu capul proaspăt. Asta nu a fost cazul astăzi. Starea psihologică a echipei a fost din nou proastă. Probabil, inclusiv pentru motivul că băieţii nu au fost acasă de prea mult timp, nu şi-au văzut rudele.

Cât despre meciul în sine, trebuie să recunoaştem că echipa adversă a fost mult mai agresivă decât noi. 

Ei bine, aproape că nu a fost fotbal în a doua repriză. Au fost atât de multe întârzieri, încât jocul a durat probabil 15-20 de minute. Aceste opriri aveau drept scop deranjarea jucătorilor de fotbal, astfel încât toată lumea să fie angrenată în certuri, nu în joc. Practic nu a existat fotbal după pauză. Suntem acum într-o situaţie dificilă, dar trebuie să depăşim acest moment. Sper că revenirea la Kiev va contribui la acest lucru", a spus Mircea Lucescu, după ce a pierdut, conform presei din Ucraina

Mircea Lucescu a plecat subit din conferinţa de presă după ce i-a pus pe jar pe ucraineni

Conferinţa de presă a lui Mircea Lucescu s-a oprit subit. Întrebat din sală dacă e ultimul meci al lui Ilya Zabarnyi, antrenorul român a spus, în schimb, că ar putea fi ultima sa partidă la campioana Ucrainei. 

„Uită de ultimul meci al lui Zabarny, poate pentru mine e ultimul meci”, după care Mircea Lucescu n-a detaliat, s-a ridicat şi a plecat, mai susţine sursa citată. 

Ultimul meci disputat în campionatul Ucrainei de către Dinamo Kiev a fost împotriva formaţiei Zorya Luhansk, în ziua de 12 decembrie 2021.

Afla mai multe despre: mircea lucescumircea lucescu dinamo kiev 

viewscnt
Articole similare