Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pochettino a dat cărţile pe faţă: ”Aceasta a fost realitatea” Cum a comentat schimbarea lui Messi şi reacţia jucătorului

Pochettino a dat cărţile pe faţă: ”Aceasta a fost realitatea” Cum a comentat schimbarea lui Messi şi reacţia jucătorului

PSG

Comentarii

Mauricio Pochettino a vorbit într-o conferinţă de presă despre cazul Messi.

”Desigur că înţeleg situaţia şi o accept aşa cum este ea. Nu sunt surprins, traversăm o situaţie în care prioritar este binele jucătorului. În acest caz, aşa cum am explicat deja, ţinând cont de informaţiile interne pe care le aveam, am considerat că este cel mai bine pentru el ca după 75 de minute să iasă de pe teren. Toţi marii campioni vor să fie mereu în teren, iar acesta este un lucru de înţeles”

Acesta a fost discursul antrenorului Mauricio Pochettino, atunci când a fost întrebat într-o conferinţă de presă despre supărarea lui Leo Messi din meciul de duminică, când starul argentinian a fost înlocuit cu Achraf Hakimi.

Între timp, accidentarea lui Messi a fost confirmată, iar fotbalistul argentinian va rata confruntarea din etapa viitoare cu Metz.

”Clubul a comunicat ceea ce trebuia să comunice în legătură cu situaţia lui Leo, iar situaţia este clară. Noi, de pe marginea terenului, observăm mereu jucătorii, pe toţi. Am văzut ce s-a întâmplat în timpul meciului, am văzut că Leo avea ceva probleme. Am observat asta şi după un şut al său. Adevărul este că eram mulţumit de jocul său, făcuse o primă repriză excelentă, cred că îi lipsea doar golul. Cum am explicat deja, am luat acea decizie de a-l schimba. Aceasta este realitatea” a spus antrenorul Mauricio Pochettino, într-o conferinţă de presă.

În minutul 76 al meciului PSG - Lyon, când tabela arăta 1-1, Mauricio Pochettino a surprins. Antrenorul argentinian l-a scos pe Lionel Messi şi în locul său l-a trimis în teren pe Hakimi. Decizia l-a nemulţumit profund pe Lionel Messi, iar imaginile cu super starul argentinian au făcut rapid înconjurul internetului.

Afla mai multe despre: pochettinomessi 

viewscnt
Articole similare