Experiențe împreună.
You are here:

Poenaru atacă arbitrajul: ”Penalty clar! Dă-ne, tată! Dă-ne ce e al nostru” VIDEO Faza reclamată de antrenorul Academicii Clinceni

Poenaru atacă arbitrajul: ”Penalty clar! Dă-ne, tată! Dă-ne ce e al nostru” VIDEO Faza reclamată de antrenorul Academicii Clinceni
Comentarii

Viitorul şi Academica au terminat la egalitate, 1-1, într-un meci disputat în etapa a XXVI-a a Ligii 1. Pentru FC Viitorul a marcat Tsoumou, în minutul 90+1, în timp ce pentru Academica a înscris Andronic, în minutul 42. La finalul meciului, antrenorul Ilie Poenaru a acuzat arbitrajul.

Academica Clinceni a scăpat printre degete victoria la Constanţa. A condus încă din finalul primei reprize după reuşita lui Andronic. Viitorul a atacat în valuri, dar abia în prelungiri a reuşit să salveze un punct. Tsoumou a marcat pentru al doilea meci consecutiv şi a închis tabela. Chiar şi aşa, Viitorul mai are doar şanse teoretice pentru playoff. Trebuie să recupereze opt puncte în patru meciuri. Academica a bifat a patra remiză consecutivă şi mai are doar două puncte avans în zona de playoff.

”A patra defensivă şi luăm gol de tot râsul. N-avem voie să primim asemenea gol, la final de meci, n-ai voie, nu se poate aşa ceva. Ştiau foarte bine cine trebuia să-l marcheze, nu e posibil, l-a pierdut Chunchukov, dar sunteţi 11 inşi, nu vorbiţi? Nu vă informaţi? A strigat Gardoş la ei că e liber, lipsă de reacţie” a tunar antrenorul Ilie Poenaru, după meci.

El a comentat şi faza controversată la care centralul nu a dictat penalty după intrarea lui Cojocaru: ”Nu pot să nu spun că e penalty clar şi tot încercăm să-i protejăm. Am tot spus că nu vreau să vorbesc despre arbitraj, dar să fim putţin atenţi, s-a văzut clar penalty clar, dă-ne tată! Dă-ne ce e al nostru, îl avem, dă-l. Sunt oameni, sunt supuşi greşelii, dar parcă se întâmplă etapă de etapă greşeli mari, aici e problema! Pierdem două puncte şi datorită nouă pe prostiile pe care le facem, dar asta e” a spus Poenaru, după meci.

VIDEO Faza reclamată de antrenorul Academicii Clinceni

El a mai spus că i-a transmis lui Andronic (n.r autorul golului Academicii) că va marca în acest meci: ”I-am spus înainte de meci că o să marcheze. Trebuie doar să ai încredere, să fii dezinvolt, să apari la careu că o să apară centrarea şi o să marchezi. O să-i dau credit în continuare şi o să dau credit tinerilor. Îmi plac jucat tineri, dar deocamdată nu sunt pregătiţi pentru acest nivel.”

viewscnt
Articole similare
Victor Piturca construieste un complex imobiliar langa Catedrala Mantuirii Neamului. Cat costa un...