Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Poenaru atacă arbitrajul: ”Penalty clar! Dă-ne, tată! Dă-ne ce e al nostru” VIDEO Faza reclamată de antrenorul Academicii Clinceni

Poenaru atacă arbitrajul: ”Penalty clar! Dă-ne, tată! Dă-ne ce e al nostru” VIDEO Faza reclamată de antrenorul Academicii Clinceni
Comentarii

Viitorul şi Academica au terminat la egalitate, 1-1, într-un meci disputat în etapa a XXVI-a a Ligii 1. Pentru FC Viitorul a marcat Tsoumou, în minutul 90+1, în timp ce pentru Academica a înscris Andronic, în minutul 42. La finalul meciului, antrenorul Ilie Poenaru a acuzat arbitrajul.

Academica Clinceni a scăpat printre degete victoria la Constanţa. A condus încă din finalul primei reprize după reuşita lui Andronic. Viitorul a atacat în valuri, dar abia în prelungiri a reuşit să salveze un punct. Tsoumou a marcat pentru al doilea meci consecutiv şi a închis tabela. Chiar şi aşa, Viitorul mai are doar şanse teoretice pentru playoff. Trebuie să recupereze opt puncte în patru meciuri. Academica a bifat a patra remiză consecutivă şi mai are doar două puncte avans în zona de playoff.

”A patra defensivă şi luăm gol de tot râsul. N-avem voie să primim asemenea gol, la final de meci, n-ai voie, nu se poate aşa ceva. Ştiau foarte bine cine trebuia să-l marcheze, nu e posibil, l-a pierdut Chunchukov, dar sunteţi 11 inşi, nu vorbiţi? Nu vă informaţi? A strigat Gardoş la ei că e liber, lipsă de reacţie” a tunar antrenorul Ilie Poenaru, după meci.

El a comentat şi faza controversată la care centralul nu a dictat penalty după intrarea lui Cojocaru: ”Nu pot să nu spun că e penalty clar şi tot încercăm să-i protejăm. Am tot spus că nu vreau să vorbesc despre arbitraj, dar să fim putţin atenţi, s-a văzut clar penalty clar, dă-ne tată! Dă-ne ce e al nostru, îl avem, dă-l. Sunt oameni, sunt supuşi greşelii, dar parcă se întâmplă etapă de etapă greşeli mari, aici e problema! Pierdem două puncte şi datorită nouă pe prostiile pe care le facem, dar asta e” a spus Poenaru, după meci.

VIDEO Faza reclamată de antrenorul Academicii Clinceni

El a mai spus că i-a transmis lui Andronic (n.r autorul golului Academicii) că va marca în acest meci: ”I-am spus înainte de meci că o să marcheze. Trebuie doar să ai încredere, să fii dezinvolt, să apari la careu că o să apară centrarea şi o să marchezi. O să-i dau credit în continuare şi o să dau credit tinerilor. Îmi plac jucat tineri, dar deocamdată nu sunt pregătiţi pentru acest nivel.”

Afla mai multe despre: ilie poenaruacademica clinceni 

viewscnt
Articole similare