Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Poenaru înainte de duelul cu FCSB: ”Jucătorii mei sunt deranjaţi de ceea ce se vorbeşte. Nu suntem prietenii nimănui!”

Poenaru înainte de duelul cu FCSB: ”Jucătorii mei sunt deranjaţi de ceea ce se vorbeşte. Nu suntem prietenii nimănui!”
Comentarii

Academica Clinceni joacă împotriva lui FCSB, luni, de la ora 21:30, în direct la Telekom Sport 1

Ilie Poenaru se aşteaptă la un duel dificil, pe care speră că echipa sa îl poate tranşa la fel cum s-a întâmplat contra unei alte candidate la titlu, Universitatea Craiova: ”Ei vin după o victorie la Botoşani, o vict importanta, muncită, dar pe deplin meritată, chiar cu lipsa unor jucatori de bază au reuşit să facă un meci bun şi să ia cele 3 pct. Sunt într-un moment bun, se pare că şi-au găsit ritmul şi le revin jucatori importanţi şi cel mai important e golgheterul campionatului, Tănase. Să sperăm ca va fi un meci bun, e clar că ei pleacă cu prima şansă, dar şi noi venim după două meciuri foarte bune în care am arătat un fotbal bun. Am reuşit şi un rezult pozitiv cu Craiova, asta mă aştept şi la meciul cu fcsb, să avem continuitate în aceste două jocuri”

”Ei oricum sunt obişnuiţi să joace la această presiune pentru că îşi doresc să câştige campionatul şi se pare că nu sunt copleşiţi de această presiune şi fac faţă presiunii şi drept dovadă că îşi câştigă meciurile. Noi în schimb nu mai avem acea presiune, dar ne dorim să prindem locul 5 sau 4 dacă e posibil. Vrem să demonstrăm cum am dem şi în meciul cu CFR că speculaţiile care se fac în presă peste tot că sumtem prietenii unei echipe sau ai alteia să demontăm aceste lucruri pentru că nu e nimic adevărat. Asta vom încerca să facem şi cu FCSB că nu suntem prietenii nimănui şi că ne jucăm şansa noastră. Avem o şansă şi vrem să obţinem un rezultat şi un joc foarte bun. Jucătorii sunt deranjaţi de ce se vorbeşte pentru că sunt jucat cu experienţă, cu cv-uri importante care nu se pretează la abosult nimic. nu-şi pot păta imaginea făcută în decursul anilor” a spus Ilie Poenaru, antrenorul formaţiei Academica Clinceni.

Horia Mladinovic arbitrează partida FCSB - Academica Clinceni

Arbitrii şi observatorii partidelor care se vor disputa, luni, în etapa a şaptea a play-off-ului Ligii I:

CFR Cluj – Sepsi, ora 19.00

Arbitri: Andrei Florin Chivulete – Andrei Constantinescu, Mihai Marius Marica – Florin Mihai Marcu

Observator: Laszlo Sajtos

FCSB – Academica Clinceni, ora 21.30

Arbitri: Horia Gabriel Mladinovici – Bogdan Gheorghe, Marius Badea – Viorel Nicuşor Flueran

Observator: Vasile Bratu

Luni se va disputa şi o partidă din etapa a şaptea a play-out-ului, FC Voluntari – Chindia Târgovişte, de la ora 16.45. Meciul va fi arbitrat de o brigadă formată din Ionuţ Coza, Mircea Orbuleţ, Alexandru Vodă şi Cătălin Popa, iar Aron Huzu va fi observator.

Afla mai multe despre: academica clinceniilie poenaru 

viewscnt
Articole similare