Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Poetul” Astafei, o nouă echipă, un nou look. Nici măcar Neymar nu s-a gândit la o asemenea frizură | VIDEO

„Poetul” Astafei, o nouă echipă, un nou look. Nici măcar Neymar nu s-a gândit la o asemenea frizură | VIDEO

Liga 2

Comentarii

Victoraş Astafei (32 de ani) joacă la Reşiţa începând cu luna februarie a acestui an. Mijlocaşul a debutat cu gol la noua echipă, pe 22 februarie, în victoria obţinută în faţa Pandurilor, scor 4-1. Astafei se pregăteşte acum de meciul cu Rapid şi şi-a schimbat radical lookul.

Rapid - Reşiţa se va juca pe 7 martie şi va fi transmis în direct la Telekom Sport şi pe site-ul telekomsport.ro. Pentru partida cu echipa lui Pancu, noul jucător al oaspeţilor s-a pregătit temeinic. Şi-a vopsit părul roz, în stilul lui Neymar.

De-a lungul carierei, Astafei a evoluat la echipe precum Oţelul Galaţi, Petrolul Ploieşti, Gaz Metan Mediaş sau Târgu Mureş, echipe alături de care mai de fiecare dată şi-a fixat obiective îndrăzneţe.

Acum însă, mijlocaşul născut la Tg. Mureş joacă la Reşiţa, echipă aflată pe loc retrogradabil în Liga 2. Echipa lui Dorinel Munteanu este pe 16, prima poziţie care duce în al treilea eşalon, la doar un punct însă de locul 15, ocupat de Miercurea Ciuc. 

„Nu prea ne gândim la adversari, ne gândim la ce trebuie să facem noi şi cu siguranţă o să mergem la victorie la Rapid.  Simt că avem echipă bună şi nu merită Reşiţa să retrogradeze. 

(De ce ai venit la Reşiţa?)
Chiar cred că e un proiect frumos şi voiam să simt iar o echipă cu suporteri, cu tradiţie, pentru că e o altă motivaţie pentru mine, pentru că deja am o vârstă şi vreau să joc fotbal de plăcere şi pentru public.

(Despre CFR Cluj)
Sentimentul acela de bucurie, când înscrie echipa şi după aceea se anulează golul... cred că sistemul VAR strică tot farmecul fotbalului.

Eu zic că CFR merita să meargă mai departe şi e chiar păcat. Cum a zis Dan Petrescu, cine ştie când o să mai ajungă acolo şi astea nu ţi le mai dă nimeni înapoi”, a declarat Victoraş Astafei.

Afla mai multe despre: astafeifrizuraroz 

viewscnt
Articole similare