Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Pofte" spectaculoase! Trei fotbalişti de la FCSB, doriţi "la pachet" de un club din Superliga. Cel mai mare salariu aflat: 20.000 de euro

"Pofte" spectaculoase! Trei fotbalişti de la FCSB, doriţi "la pachet" de un club din Superliga. Cel mai mare salariu aflat: 20.000 de euro

Superliga

Comentarii

Cluburile din Superliga au început să mute în mercato. După o primă perioadă a sezonului deja scursă, echipele vor să se întărească pe posturile unde au întâmpinat probleme, iar Poli Iaşi a fost îndrăzneaţă în această perioadă. A pus pe lista dorinţelor trei fotbalişti de la FCSB.

Clubul din Superliga care i-a pus pe listă pe Denis Haruţ, Damjan Djokovic şi Dorin Rotariu

Poli Iaşi a avut rezultate oscilante în cele 21 de etape din Superliga, deşi jocul echipei antrenate de Leo Grozavu a fost atrăgător. Nou-promovata a intrat în pauza de iarnă pe locul 14, de baraj, dar în săptămânile următoare vrea să pună la punct lotul. 

Până în acest moment, Poli Iaşi i-a adus pe fundaşul central Alexandru Core (23 de ani) şi pe atacantul central Martin Boakye (28 de ani). 

Totuşi, moldovenii au ambiţii pentru perioada transferurilor, iar aceştia au dorit să aducă trei fotbalişti de la FCSB. Gigi Becali nu i-a inclus în cantonamentul de iarnă pe mai mulţi fotbalişti, iar Poli Iaşi s-a interesat imediat de soarta unora dintre ei. 

Conform Ziarul de Iaşi, Poli s-a arătat dispusă să-i transfere "la pachet" pe Denis Haruţ, Damjan Djokovic şi Dorin Rotariu, iar conducătorii au dorit să afle mai multe detalii despre ce ar putea însemna mutările acestora în Copou. 

Salariile fotbaliştilor de la FCSB, între 14.000 - 20.000 de euro

În cele din urmă, Poli Iaşi a renunţat la transferurile celor doi renegaţi, Damjan Djokovic şi Dorin Rotariu, şi a lui Denis Haruţ, care a prins doar opt meciuri în Superliga la FCSB, în acest sezon. 

Moldovenii au aflat că cei trei jucători au salarii între 14.000 - 20.000 de euro, peste nivelul de la Poli Iaşi. 

În plus, Damjan Djokovic şi Dorin Rotariu nu ar dori să se lupte în subsolul clasamentului din Superliga.

În privinţa lui Denis Haruţ, Poli Iaşi a încercat să faciliteze transferul fundaşului de la FCSB, cu condiţia ca Gigi Becali să-i plătească jumătate din salariu. Acest scenariu a picat. 

Risto Jankov, Claudiu Belu-Iordache, Gabriel Vaşvari, Andrei Ciobanu, Cătălin Itu, Jakub Vojtus şi Răzvan Tincu sunt fotbaliştii de care Poli Iaşi e dispusă să se despartă, mai notează sursa citată. 

Afla mai multe despre: denis harutdamjan djokovicdorin rotariutransferuri fcsbtransferuri poli iasigigi becali 

viewscnt
Articole similare