Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pogba este foarte aproape de o revenire la Juventus. Italienii sunt gata să renunţe la Dybala şi Bernardeschi pentru francez

Pogba este foarte aproape de o revenire la Juventus. Italienii sunt gata să renunţe la Dybala şi Bernardeschi pentru francez

Fotbal

Comentarii

Dybala este cotat în acest moment la 80 de milioane de euro în timp ce Bernardeschi este cotat la 25 de milioane. Pogba valorează 65 de milioane.

Juventus este aproape să-l aducă înapoi pe Paul Pogba. Mijlocaşul francez a plecat de la Juventus la Manchester United în 2016.

Potrivit ESPN, italienii sunt dispuşi să îi dea la schimb pe Paolo Dybala şi Bernardeschi în schimbul lui Paul Pogba. Sub comanda lui Ole Gunnar Solskjaer la Manchester United, Pogba, odată cel mai scump jucător in istorie, nu a reuşit să convingă iar agentul acestuia a anunţat că francezul nu-şi va prelungi contractul cu United. Juventus ar fi dispusă să facă transferul încă din iarna aceasta, însă rămâne de văzut dacă şeflii celor de la United sunt de acord cu un astfel de schimb. Agentul jucătorului a confirmat că Juventus este una dintre variantele pe care acesta le ia în calcul.

Dybala este cotat în acest moment la 80 de milioane de euro în timp ce Bernardeschi este cotat la 25 de milioane. Pogba valorează 65 de milioane, conform transfermarkt.com. Perioada de transfer din iarnă va începe pe data de 2 ianuarie.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: juventuspogba 

viewscnt
Articole similare