Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pogba, final de aventură la Man United. Campionul mondial se desparte de "diavoli" după patru ani. Unde va evolua din vară

Pogba, final de aventură la Man United. Campionul mondial se desparte de "diavoli" după patru ani. Unde va evolua din vară

Manchester United

Comentarii

Mijlocaşul francez Paul Pogba urmează să se despartă de Manchester United, în această vară, anunţă presa engleză.

Conform Sky Sports, campionul mondial are şanse minime să continue la Manchester United şi din vară. La patru ani după ce l-a readus de la Juventus Torino, pentru 105 milioane de euro, stabilind atunci un record absolut pe piaţa transferurilor, Manchester United este decisă să îl vândă pe Pogba.

Mijlocaşul de 27 de ani va intra în vară în ultimul an de contract cu "diavolii". Cu toate că au posibilitatea de a-i prelungi contractul pe încă un an francezului, englezii au decis să nu activeze opţiunea respectivă, scrie Sky Sports, care notează că aceştia sunt determinaţi să îl vândă în următoarea perioadă de transferuri.

Pogba se desparte de Manchester United după patru ani

Readus cu surle şi trâmbiţe pe Old Trafford la patru ani după ce fusese cedat gratis la Juventus, Pogba nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor. În acest sezon, Pogba a jucat în doar opt meciuri pentru Manchester United, în toate competiţiile, şi a reuşit doar două pase decisive.

Pogba, spre Real Madrid

Conform L'Equipe, Paul Pogba ar putea ajunge, în sfârşit, la Real Madrid. Antrenorul formaţiei spaniole, Zinedine Zidane, îl doreşte de ani buni pe conaţionalul său, iar acum pare să fie momentul potrivit pentru transfer, mai ales că este de aşteptat ca Manchester United să reducă preţul de 100 de milioane de euro al francezului, în contextul pandemiei de COVID-19 şi al faptului că Pogba poate deveni jucător liber de contract în vara anului 2021.

  • 80 de milioane de euro este cota lui Paul Pogba, conform Transfermarkt.de
  • 105 milioane de euro a plătit Manchester United pentru Pogba

Afla mai multe despre: pogba 

viewscnt
Articole similare