Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pogba şi Raiola lucrează la "evadarea" francezului de la Manchester United. Zidane îl are în capul listei la Real, Juventus stă la pândă

Pogba şi Raiola lucrează la "evadarea" francezului de la Manchester United. Zidane îl are în capul listei la Real, Juventus stă la pândă
Comentarii

Paul Pogba (26 de ani) e mai hotărât ca niciodată să plece de la Manchester United. Francezul, campion mondial în 2018, a jucat faorte puţin în acest sezon pentru "Diavoli" şi forţează cât de mult poarte o plecare de pe Old Trafford la vară. Real Madrid şi Juventus sunt pe urmele starului din Premier League.

Mijlocaşul a jucat doar şase meciuri pentru Manchester United în acest sezon, iar Mirror scrie că agentul său, Mino Raiola, a avut un mesaj ferm pentru şefii clubului. Pogba vrea să plece şi, deşi mai are 18 luni de contract, va forţa o plecare de pe Old Trafford în vară. Paul Poga a fost accidentat mai tot sezonul şi Ole Gunnar Solskjaer nu s-a putut baza atât cât şi-ar fi dorit pe serviciile sale. United s-a resemnat în privinţa pierderii lui Pogba.

Problemele la gleznă l-a ţinut departe de teren pe Pogba. Acesta s-a operat, iar după o scurtă reintrare în circuit s-a reaccidentat şi nu a mai putut fi utilizat. United a plecat în Dubai pentru un cantonament într-un climat mai cald în timpul pauzei de iarnă însă Pogba nu a călătorit cu echipa. El se recuperează în Franţa.

Real Madrid şi Juventus îl vor pe Pogba

Zinedine Zidane, antrenorul Realului, e unul dintre cei mai mari admiratori ai lui Paul Pobga, pe care a tot încercat să-l transfere la Madrid din momentul în care a fost instalat pe banca de pe "Santiago Bernabeu". Totuşi, Florentino Perez nu i-a îndeplinit dorinţa lui "Zizou", încă. De asemenea, Juventus îl are şi ea sub observaţie pe Pogba, pe care ar vrea să-l readucă în Italia, după ce l-a vândut în 2016 pentru suma record la acea vreme de 105 milioane de euro.

Afla mai multe despre: paul pogbaplecaremanchester united 

viewscnt
Articole similare