Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Poli Iaşi a vrut să joace în Copou meciul cu CFR Cluj, dar LPF n-a fost de acord, deşi gazonul este impecabil. Ce explicaţii au primit moldovenii

Poli Iaşi a vrut să joace în Copou meciul cu CFR Cluj, dar LPF n-a fost de acord, deşi gazonul este impecabil. Ce explicaţii au primit moldovenii

Superliga

Comentarii

Poli Iaşi se plânge că LPF nu a aprobat cererea ca meciul cu CFR Cluj, programat peste o săptămână, să se dispute în Copou. Poli Iaşi a terminat înlocuirea suprafeţei de joc şi, pe tot parcursul lucrărilor, a jucat pe stadionul din Botoşani.

Cei de la Iaşi au decis să înlocuiască suprafaţa de joc, care se afla în condiţii jalnice. În acest timp, echipa s-a mutat pe stadionul din Botoşani. Lucrările de înlocuire a gazonului au fost finalizate şi cei de la Poli şi-ar fi dorit ca partida cu CFR Cluj, programată pe 28 octombrie, să se dispute în Copou. Însă LPF le-a respins solicitarea şi oficialii clubului din Copou au publicat explicaţiile pe care le-au primit:

”Liga Profesionistă de Fotbal, într-o adresă trimisă astăzi către clubul nostru, a răspuns negativ solicitării de a disputa meciul contra CFR Cluj din etapa a 14-a a Ligii 1, pe stadionul “Emil Alexandrescu” din Iaşi.

În motivarea deciziei LPF au fost prezentate următoatele aspecte:
– în adresa iniţială, formulată de clubul nostru, s-a solicitat disputarea unui număr de 4 meciul pe stadionul Municipal din Botoşani, inclusiv cel contra CFR Cluj.
– reprezentantul LPF nu a fost solicitat în vederea verificării condiţiilor în care au fost realizate lucrările de modernizare a stadionului.
– clubul CFR Cluj a transmis către LPF documente care atestă că au efectuat deja cheltuieli privind transportul cu avionul pe itinerariul Rennes – Suceava, precum şi cheltuieli de cazare în municipiul Suceava.

În ciuda celor susţinute de LPF, pentru o corectă informare a suporterilor noştri şi a tuturor celor interesaţi, precizăm că CSM Politehnica Iaşi a trimis solicitarea către LPF pentru a fi efectuată verificarea lucrărilor de modernizare şi a întreprins, în termen, toate demersurile regulamentare pentru ca partida CSM Politehnica Iaşi – CFR Cluj să se dispute în faţa propriilor suporteri”,
se arată în comunicatul publicat de Poli Iaşi.

Afla mai multe despre: poli iasi 

viewscnt
Articole similare