Experiențe împreună.
You are here:

Poli Iaşi a vrut să joace în Copou meciul cu CFR Cluj, dar LPF n-a fost de acord, deşi gazonul este impecabil. Ce explicaţii au primit moldovenii

Poli Iaşi a vrut să joace în Copou meciul cu CFR Cluj, dar LPF n-a fost de acord, deşi gazonul este impecabil. Ce explicaţii au primit moldovenii

Liga 1

Comentarii

Poli Iaşi se plânge că LPF nu a aprobat cererea ca meciul cu CFR Cluj, programat peste o săptămână, să se dispute în Copou. Poli Iaşi a terminat înlocuirea suprafeţei de joc şi, pe tot parcursul lucrărilor, a jucat pe stadionul din Botoşani.

Cei de la Iaşi au decis să înlocuiască suprafaţa de joc, care se afla în condiţii jalnice. În acest timp, echipa s-a mutat pe stadionul din Botoşani. Lucrările de înlocuire a gazonului au fost finalizate şi cei de la Poli şi-ar fi dorit ca partida cu CFR Cluj, programată pe 28 octombrie, să se dispute în Copou. Însă LPF le-a respins solicitarea şi oficialii clubului din Copou au publicat explicaţiile pe care le-au primit:

”Liga Profesionistă de Fotbal, într-o adresă trimisă astăzi către clubul nostru, a răspuns negativ solicitării de a disputa meciul contra CFR Cluj din etapa a 14-a a Ligii 1, pe stadionul “Emil Alexandrescu” din Iaşi.

În motivarea deciziei LPF au fost prezentate următoatele aspecte:
– în adresa iniţială, formulată de clubul nostru, s-a solicitat disputarea unui număr de 4 meciul pe stadionul Municipal din Botoşani, inclusiv cel contra CFR Cluj.
– reprezentantul LPF nu a fost solicitat în vederea verificării condiţiilor în care au fost realizate lucrările de modernizare a stadionului.
– clubul CFR Cluj a transmis către LPF documente care atestă că au efectuat deja cheltuieli privind transportul cu avionul pe itinerariul Rennes – Suceava, precum şi cheltuieli de cazare în municipiul Suceava.

În ciuda celor susţinute de LPF, pentru o corectă informare a suporterilor noştri şi a tuturor celor interesaţi, precizăm că CSM Politehnica Iaşi a trimis solicitarea către LPF pentru a fi efectuată verificarea lucrărilor de modernizare şi a întreprins, în termen, toate demersurile regulamentare pentru ca partida CSM Politehnica Iaşi – CFR Cluj să se dispute în faţa propriilor suporteri”,
se arată în comunicatul publicat de Poli Iaşi.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe