Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Poli Timişoara - Juventus. Ultima şansă pentru oaspeţi

Poli Timişoara - Juventus. Ultima şansă pentru oaspeţi

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Poli Timişoara - Juventus România 11.05.2018. Probabil ultima şansă a oaspeţilor de a mai spera la rămânerea în Liga 1 Betano. Trupa lui Marius Baciu este obligată să nu piardă acest meci.

Ponturi pariuri Poli Timişoara - Juventus România 11.05.2018

După opt partide din play-out, Poli Timişoara este pe loc retrogradabil, pe şapte, care duce direct în a doua ligă din România. Se află la două puncte de Gaz Metan, clasată pe locul de baraj, şi la trei de Concordia, prima clasată peste linie, aşa că o victorie împotriva lui Juventus ar mai aduce o gură de oxigen bănăţenilor. Pe teren propriu lucrurile nu au mers foarte bine pentru Timişoara în acest play-out, reuşind o victorie cu Chiajna, un egal cu Sepsi şi două înfrângeri.

Cele mai bune cote sunt pe betano.com. Deschide şi tu un cont chiar astăzi!

De partea cealaltă, Juventus pare condamnată la retrogradare dacă nu începe să strângă nişte puncte. Dezavantajul bucureştenilor a fost faptul că au început a doua parte a campionatului cu foarte puţine puncte, aşa că cele 10 puncte strânse în opt partide nu au reuşit decât să o apropie de luptă, dar în continuare cu şanse foarte mici de reuşită. Bucureştenii au pierdut ultimul joc fără prea multe şanse, fiind învinşi de FC Botoşani pe teren propriu, scor 0-3.

Ponturi pariuri Poli Timişoara - Juventus România 11.05.2018

Cele două formaţii s-au mai întâlnit până acum de trei ori, două partide în sezonul regulat şi una în play-out. În prima parte a campionatului, bănăţenii au obţinut patru puncte, după o victorie pe teren propriu, 2-1, şi un egal în deplasare, 1-1. Acum, în a doua jumătate, Juventus a câştigat pe teren propriu la limită, scor 1-0. Rezultatul acestui meci este foarte greu de anticipat, aşa că vă recomandăm să pariaţi cu prudenţă, cel mai indicat fiind un pronostic pe maximum două reuşite.

Poli Timişoara - Juventus Sub 2,5 @ 1.66

Afla mai multe despre: poli timisoarajuventusponturi pariuriliga 1 betano 

viewscnt
Articole similare