Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Politicul se implică în sport | Premierul Greciei, Alexis Tsipras, vrea să suspende campionatul după incidentele de la PAOK - AEK!

Politicul se implică în sport | Premierul Greciei, Alexis Tsipras, vrea să suspende campionatul după incidentele de la PAOK - AEK!
Comentarii

Meciul PAOK - AEK a fost întrerupt în minutul 90, după un scandal provocat de decizia arbitrilor de a anula golul marcat de Fernando Varela. Deşi arbitrul a revenit asupra deciziei mai bine de o oră mai târziu, AEK a refuzat să mai joace după ce patronul lui PAOK a intrat pe teren cu o armă.

Premierul Greciei, Alexis Tsipras, este pregătit să suspende campionatul de fotbal din cauza evenimentelor de duminică seară de pe ”Toumba” Grecia fotbalistică trăieşte vremuri tulburi după un nou episod în care acţiunile de pe teren au uimit întreaga lume. Meciul PAOK - AEK, derby pentru primul loc în clasament, s-a încheiat înainte de fluierul final. Un gol al lui Fernando Varela din minutul 90 a fost mai întâi validat, apoi anulat de arbitrii întâlnirii, lucru care a declanşat haosul.

Surpriza a venit mult după miezul nopţii din partea lui Alexis Tipras, prim-ministrul Greciei. Potrivit presei de la Atena, acesta va lua decizia de a suspenda campionatul din Grecia după evenimentele de pe ”Toumba”, în special din cauza intervenţiei lui Savvidis. Site-ul care oferă informaţia este unul apropiat lui Olympiakos, iar ştirea nu a fost în niciun fel confirmată până în acest moment de oficiali ai Guvernului. 

Afla mai multe despre: politicgreciacampionatpaokaekimplicare 

viewscnt
Articole similare