Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Poliţiştii ruşi au arestat un bărbat despre care au crezut că-i spionează pe englezi. Cine era, de fapt, tânărul

Poliţiştii ruşi au arestat un bărbat despre care au crezut că-i spionează pe englezi. Cine era, de fapt, tânărul

Cupa Mondială

Comentarii

Un croat a fost arestat de poliţişti ruşi, sub suspiciunea că spiona antrenamentele Angliei pentru a oferi informaţii selecţionerului Croaţiei, Zlatko Dalic. Până la urmă, s-a dovedit că bărbatul era un simplu suporter.

Englezii s-au panicat înainte de semifinala cu Croaţia. Un bărbat s-a urcat pe acoperişul unei clădiri aflate în apropierea terenului pe care se antrenau jucătorii Angliei şi a început să facă poze. Individul a fost observat de cei care asigurau securitatea terenului şi aceştia au chemat poliţia. Bărbatul a fost arestat sub suspiciunea că spiona în favoarea Croaţiei. Teoria poliţiştilor a fost alimentată de faptul că bărbatul este croate.

Până la urmă, după ce a fost investigat, poliţiştii ruşi au descoperit că tânărul era un simplu suporter, depanator TV de meserie, care făcea poze cu panorama: ”Bărbatul s-a dovedit a fi un depanator TV care este un mare fan al fotbalului. Desigur, poliţiştii s-au gândit că el spionează pentru naţionala Croaţiei”, a declarat o sursă pentru The Sun.

Afla mai multe despre: angliasuportercroatiaspion 

viewscnt
Articole similare