Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei 12.05.2018. Meci pentru Liga Campionilor

Pontul Zilei 12.05.2018. Meci pentru Liga Campionilor

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 12.05.2018. Dintre toate partidele programate sâmbătă în campionatele puternice ale Europei, Hoffenheim - Dortmund pare cu miza cea mai mare: prezenţa în Liga Campionilor.

Pontul Zilei 12.05.2018

După 33 de etape, Hoffenheim ocupă un onorabil loc patru, care asigură prezenţa în Liga Campionilor. Este la egalitate de puncte cu Leverkusen, care speră ca Dortmund să ia toate punctele din această deplasare şi să treacă pe un loc de Ligă. În ultima rundă, Hoffenheim a fost învinsă de Stuttgart, scor 0-2, aşa că acum lucrurile sunt foarte complicate. Are asigurată prezenţa în Europa League, însă speră să termine pe locul patru pentru a juca în cea mai puternică competiţie intercluburi. Meciuri live se văd pe betano.com

Cele mai bune cote şi mii de transmisiuni live sunt pe betano.com. Deschide un cont chiar astăzi! 

De partea cealaltă, Dortmund are trei puncte avans faţă de următoare şi este în mare parte sigură de prezenţa în Ligă. Pentru a sta liniştită şi a avea asigurată poziţia secundă, Dortmund trebuie să ia cel puţin un punct din această deplasare, lucru care nu este imposibil având în vedere lotul mult mai valoros. În ultima etapă, Dortmund a fost învinsă de Mainz, 1-2 pe teren propriu, rezultat care i-a ajutat pe oaspeţi să scape de la retrogradare. Acum, Chiar dacă pierde, Dortmund se califică în Ligă, doar dacă Leverkusen nu se impune în meciul pe care îl dispută. 

Pontul Zilei 12.05.2018

Dortmund şi Hoffenheim s-au mai întâlnit o dată în acest sezon, în tur, când Dortmund s-a impus pe teren propriu cu 2-1. Dacă ne uităm la statistica dintre cele două formaţii, în ultimele cinci meciuri directe de fiecare dată au înscris ambele formaţii. Din acest motiv, recomandarea noastră pentru acest duel este un pariu pe goluri de ambele părţi, care are o cotă tentantă, care poate fi jucată atât single, cât şi pe un bilet cu mai multe evenimente.

Pronostic: Ambele înscriu @ 1.35

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalpontul zilei 

viewscnt
Articole similare