Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei 15.04.2018. Am pus ochii pe tunari

Pontul Zilei 15.04.2018. Am pus ochii pe tunari

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 15.04.2018. Arsenal s-a calificat în semifinalele Europa League, iar acum această competiţie este principalul obiectiv, în special pentru că este singura şansă a tunarilor de a ajunge în Liga Campionilor.

Pontul Zilei 15.04.2018

Newcastle trăia destul de periculos finalul de sezon, până în urmă cu trei etape. A reuşit să câştige trei partide la rând, iar acum are 10 puncte avans faţă de primul loc care ajunge în Championship. Este la mijlocul clasamentului, pe locul 10, iar acum are ca obiectiv să stea departe de probleme până pe finalul campionatului. În ultimele două meciuri disputate pe teren propriu, Newcastle a luat şase puncte după ce s-a impus cu 3-0 în faţa celor de la Southampton, respectiv 1-0 cu Huddersfield, având deja 180 de minute fără gol primit. Din păcate pentru Newcastle, acum vine în vizită Arsenal, una dintre cele mai în formă echipe ale momentului. Cele mai interesante meciuri live se văd pe betano.com

De partea cealaltă, Arsenal a făcut un egal în Rusia, scor 2-2, după ce în tur câştigase pe teren propriu cu 4-1, şi s-a calificat în semifinalele Europa League. Sorţii nu au fost foarte de treabă cu tunarii şi le-au scos-o în cale pe Atletico, cea mai puternică formaţie din competiţie. În campionat, Arsenal are şi ea trei victorii la rând, care au dus-o până pe locul şase, cel care asigură prezenţa în Europa League, însă cel mai important obiectiv este câştigarea Europa League, care poate duce echipa în Ligă.

Pontul Zilei 15.04.2018

În tur, la Londra, Arsenal s-a impus la limită pe teren propriu, scor 1-0, după un meci în care tunarii au dominat partida şi putea câştia la un scor mai mare. Ne aşteptăm să vedem şi acum un meci dominat de oaspeţi, însă cel mai indicat este să pariaţi pe goluri.

Pronostic: Ambele înscriu @ 1.57

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalpontul zileiarsenalnewcastle 

viewscnt
Articole similare