Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei 15.08.2018. Simona Halep debutează la Cincinnati

Pontul Zilei 15.08.2018. Simona Halep debutează la Cincinnati

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 15.08.2018. Simona Halep joacă primul meci la turneul de la Cincinnati, cu două săptămâni înainte de US Open. 

Pontul Zilei 15.08.2018

Simona Halep a avut o săptămână excelentă la Montreal, unde a reuşit să câştige un nou trofeu, cu numărul 18 din carieră, iar acum începe o nouă săptămână de pregătiri pentru US Open, la Cincinnati. Românca debutează cu o adversară modestă, clasată pe locul 58, pe care suntem de părere că o va învinge chiar dacă nu va forţa.

De partea cealaltă, Tomljanovic a jucat deja trei meciuri la turneul din SUA, dintre care două în calificări. În primul duel a trecut de Nara, iar ulterior a învins două românce. Prima a fost Sorana Cîrstea, pentru ca apoi să o elimine pe Irina Begu în primul tur de pe tabloul principal.

Pontul Zilei 15.08.2018

Simona Halep şi Ajla Tomljanovic nu s-au mai întâlnit niciodată, această fiind prima întâlnire directă dintre cele două jucătoare. Chiar dacă românca nu va forţa pentru că vine după un turneu câştigat, ne aşteptăm să vedem un duel câştigat de Simona, iar eliminarea să vină în partidele viitoare. Aşadar, pronosticul nostru este pe o victorie a româncei.

Pronostic: Halep @ 1.30

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalpontul zilei 

viewscnt
Articole similare