Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei 22 februarie 2018. Ce merită să joci la Villarreal - Lyon

Pontul Zilei 22 februarie 2018. Ce merită să joci la Villarreal - Lyon

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 22 februarie 2018. Unul dintre meciurile de top din Europa League în această fază este Villarreal – Lyon, două echipe care în ultimii ani au fost mereu prezente în cupele europene.

Pontul Zilei 22 februarie 2018. Villarreal - Lyon

Villarreal a reuşit să oprească seria de trei înfrângeri consecutive în weekend, când a terminat la egalitate la Espanyol, scor 1-1. Acum are nevoie de o victorie în meciul cu Lyon pentru a se califica, aşa că trebuie să schimbe ceva în joc. De vină este apărarea, care a primit în ultimele cinci meciuri nu mai puţin de 10 goluri!

De partea cealaltă, Lyon a terminat tot la egalitate în weekend, scor 2-2 la Lille, iar acum se duce în Spania să apere rezultatul din tur, lucru care nu pare atât de greu având în vedere forma prin care trec spaniolii. Statistica le dă speranţe jucătorilor francezi, mai ales că au 10 meciuri la rând în care au marcat. Dacă se întâmplă acest lucru şi acum, şansele să rateze calificarea sunt minime, având în vedere că Villarreal trebuie să marcheze de trei ori doar pentru a duce meciul în prelungiri.

Pontul Zilei 22 februarie 2018. Villarreal - Lyon

Partida din tur a fost foarte echilibrată la început, iar după prima repriză tabela era neschimbată, iar singurele evenimente notabile au fost două cartonaşe galbene primite de spanioli. Partea a doua a început în forţă pentru Lyon, care a marcat două goluri în primele 5 minute ale reprizei, iar în minutul 82 Depay a reuşit să ducă diferenţa la 3-1. Acum lucrurile stau total diferit, deoarece Lyon nu mai e nevoită să iasă la joc. Din acest motiv, vă recomandăm să pariaţi cu grijă, pe un duel care nu va avea foarte multe goluri.

Pronostic: Sub 3,5 @ 1.50

Afla mai multe despre: villarreallyonponturi pariuripontul zilei 

viewscnt
Articole similare