Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei 27.04.2018. Totul pentru salvarea de la retrogradare

Pontul Zilei 27.04.2018. Totul pentru salvarea de la retrogradare

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 27.04.2018. Un meci care este de urmărit în această seară se joacă în Liga 1 Betano, unde FC Voluntari primeşte vizita celor de la Juventus Bucureşti, în al doilea meci cu Adrian Mutu pe bancă.

Pontul Zilei 27.04.2018

Înaintea acestei runde, FC Voluntari este clasată pe locul trei în play-out, după ce etapa trecută a reuşit să ia trei puncte foarte importante în meciul cu Concordia Chiajna, scor 1-0. A fost primul meci cu Adrian Mutu pe bancă, care a primit pentru acest duel şi premiul pentru antrenorul etapei. FC Voluntari se descurcă foarte bine în ultima perioadă, iar dacă rezultatele rămân în acest ritm, se pare că va fi una dintre echipele care vor scăpa de retrogradare. Acum, FC Voluntari urmăreşte o nouă victorie, care ar scăpa-o în mare parte de emoţiile retrogradării pentru o perioadă.

De partea cealaltă, Juventus Bucureşti este pe ultimul loc în clasament, cu doar 13 puncte, iar şansele de salvare sunt minime, având în vedere că diferenţa până la zona sigură este de şase puncte. Bucureştenii au doar două victorii în play-out, cu Timişoara şi Dinamo, însă de atunci au bifat doar înfrângeri, fiind învinşi de trei ori la rând în ultimele trei etape. Acum, cu FC Voluntari, Juventus speră să obţină măcar un rezultat de egalitate.

Pontul Zilei 27.04.2018

Cele două formaţii au oferit meciuri foarte strânse în sezonul regulat, iar golurile au lipsit cu desăvârşire. Astfel, cele două jocuri directe s-au terminat de fiecare dată la egalitate, scor 0-0, iar acum ne aşteptăm să vedem totuşi cel puţin un gol, măcar din partea gazdelor. Cu toate acestea, având în vedere calitatea fotbalului practicat de cele două formaţii, ne aşteptăm să nu avem parte de foarte multe goluri, aşa că pronosticul nostru pentru acest duel este sub 2,5 goluri.

Pronostic: Sub 2,5 goluri @ 1.80

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalpontul zilei 

viewscnt
Articole similare