Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Portretul lui Olimpiu Moruţan în presa din Italia: „Cel mai tehnic de la Hagi încoace!”

Portretul lui Olimpiu Moruţan în presa din Italia: „Cel mai tehnic de la Hagi încoace!”

Superliga

Comentarii

Florin Vulturar, impresarul mai multor fotbalişti din Liga I, se laudă cu propriul său jucător, Olimpiu Moruţan, în presa din Italia.

Olimpiu Moruţan este la mare căutare. Gigi Becali anunţă săptămânal că primeşte oferte pentru mijlocaşul de 21 de ani.

Este un talent înăscut, probabil cel mai tehnic jucător român de la Hagi încoace. Un număr 10 capabil să creeze ocazii pentru coechipieri, dar care se descurcă bine şi în faza defensivă.
Messi şi Paulo Dybala sunt modelele lui pe postul pe care joacă, are un stil de joc asemănător.  Suntem în discuţii cu multe cluburi, printre care două din Italia,dar nu ar fi corect să dau nume...Inter e un club imens, cu o istorie fantastică, orice jucător ar fi încântat să ajungă la o asemenea echipă. Oricum, el şi-ar dori să facă pasul spre Serie A, e un campionat pe care-l îndrăgeşte mult,la fel şi cultura italiană
,” a declarat Florin Vulturar pentru calciomercato.com.

GIGI BECALI A REFUZAT DEJA O OFERTĂ

Fotbalistul este pe val în Liga I, a reuşit să îşi ajute echipa cu 10 pase decisive şi este liderul topului pasatorilor decisivi din campionat.
Tocmai asta îl motivează pe Gigi Becali să ceară o sumă mare în schimbul jucătorului. Ultima ofertă primită de patronul FCSB-ului a fost refuzată. Un club din Golf ar fi propus o ofertă în valoare de 10 milioane de euro, iar Becali a cerut cu 5 milioane de euro mai mult.
Moruţan s-a transferat în 2018 de la Botoşani la FCSB. Fosta echipă deţine încă 10% din viitorul transfer al mijlocaşului. Dacă Becali s-ar fi decis să-l vândă pe Moruţan pentru zece milioane de euro în Emirate, moldovenii ar fi avut de încasat un milion de euro.

FCSB este liderul clasamentului din Liga I, cu 38 de puncte. Formaţia va disputa următorul meci mâine, de la ora 20:00, împotriva lui FC Voluntari.

  • 3 goluri în 14 meciuri a reuşit Moruţan în acest sezon din Liga 1
  • 1,3 milioane de euro este cota de piaţă a mijlocaşului, potrivit Transfermarkt


 

Afla mai multe despre: olimpiu morutan 

viewscnt
Articole similare