Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Posesia nu mai înseamnă nimic în fotbal! Juniorii olandezi au simţit-o pe pielea lor. Cum au ratat victoria în faţa celor din Kosovo

Posesia nu mai înseamnă nimic în fotbal! Juniorii olandezi au simţit-o pe pielea lor. Cum au ratat victoria în faţa celor din Kosovo galerie foto
Comentarii

Naţionala U17 a Olandei a remizat, scor 1-1, cu selecţionata similară din Kosovo deşi a dominat meciul categoric la toate capitolele.

Astfel, în ceea ce priveşte posesia mingii până şi extratereştrii Barcelonei ar putea fi invidioşi pe puştii batavilor. Aceştia au avut mingea în 90 % din timpul de joc şi totuşi rezultatul nu le-a fost favorabil. La singurul şut spre poartă al adversarilor aceştia au înscris şi meciul s-a temrinat 1-1.

Olandezii au punctat doar o singură dată din cele 21 de execuţii trimise spre poarta adversă. Gazdele au deschis scorul în minutul 10 prin Jimenez, în timp ce kosovarii au egalat cu 20 de minute înainte de finalul disputei, prin Hana. A fost primul meci din grupa de calificare care va stabili echipele calificate pentru Turul de Elită care va avea loc în primăvara anului viitor. Detaliul care face şi mai interesant acest rezultat este că Olanda este chiar campioana europeană en-titre la această categorie de vârstă. Iată care au fost cifrele incredibile ale întâlnirii dintre Olanda şi Kosovo.

 

Afla mai multe despre: olanda u17posesiekosovo u17 

viewscnt
Articole similare