Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Posibila plecare a lui Gică Hagi la Galatasaray, comentată de Gică Popescu. Reacţia neaşteptată a ”Baciului”

Posibila plecare a lui Gică Hagi la Galatasaray, comentată de Gică Popescu. Reacţia neaşteptată a ”Baciului”

Fotbal intern

Comentarii

Gică Popescu a vorbit despre planul anunţat de presa din Turcia în care Gică Hagi ar urma să ocupe un post important la Galatasaray.

După ce a fost antrenorul formaţiei din Istanbul în ultimii patru ani, Fatih Terim a fost demis la începutul lunii din cauza rezultatelor nesatisfăcătoare din campionat.

Cel supranumit "Împăratul" se pregăteşte să revină la echipa de pe Cim Bom din postura de preşedinte şi vrea să-i aducă alături de el şi pe Gică Hagi şi Didier Drogba.

Astfel, se are în vedere reconstrucţia legendarului club turc, care are un sezon mediocru în campionat, unde se clasează pe poziţia a 13-a, cu doar 29 de puncte strânse în 25 de etape.

Gică Popescu, despre eventuala plecare a lui Gică Hagi de la Farul la Galatasaray

Şi Gică Popescu a vorbit despre posibila ofertă venită dinspre Galatasaray pentru Hagi, bunul său prieten.

După meciul în care Farul Constanţa a surclasat-o pe Academica Clinceni şi a făcut scorul campionatului, 8-2, preşedintele grupării de la malul mării ar fi de acord cu eventuala plecare a fostului său coleg de la echipa naţională şi chiar de la Galatasaray.

Popescu a subliniat faptul că o astfel de şansă vine foarte rar în viaţă, iar ”Regele” nu ar trebui să o rateze.

"Eu m-aş bucura ca acest lucru să fie adevărat pentru că ştiu ce reprezintă Galata pentru Gică, pentru cariera lui de fotbalist. a şi antrenat acolo. Ţine enorm la acest club şi dacă acest lucru ar fi adevărat şi Gică ar considera că este oportună plecarea lui la Istanbul, cred că ar trebui să o facă pentru că rar viaţa îţi dă astfel de oportunităţi. Dar e o chestiune pe care Gică trebuie să o decidă personal dacă acest zvon este adevărat", a declarat Gică Popescu, după victoria Farului cu ultima clasată din Liga 1.

Ca jucător, Gică Hagi a marcat istoria lui Galatasaray, între 1996 şi 2001, acolo unde a revenit ca antrenor în două rânduri, între 2004 şi 2005 şi în perioada 2010-2011. 

De asemenea, pe vremea în care era fotbalist, ”Regele” a fost coechipier şi cu Gică Popescu la formaţia din Istanbul, acolo unde ”Baciul” a evoluat între anii 1997 şi 2001.

 

Afla mai multe despre: gica hagigica popescufarulgalata 

viewscnt
Articole similare