Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Pot ajunge şi jucători din Liga 2?". Dică a anunţat ce surprize pot fi în naţionala României. Prima reacţie după ce s-a făcut selecţia

"Pot ajunge şi jucători din Liga 2?". Dică a anunţat ce surprize pot fi în naţionala României. Prima reacţie după ce s-a făcut selecţia

Echipa națională

Comentarii

Secundul naţionalei României, Nicolae Dică, a vorbit despre provocările cu care se confruntă staff-ul, în această perioadă premergătoare Jocurilor Olimpice. De asemenea, antrenorul a dezvăluit că se iau în calcul şi variante din Liga 2, dacă celelalte vor fi blocate.

Nicolae Dică, înainte de acţiunile naţionalei

  • România va disputa două partide în luna iunie a acestui an, ambele cu caracter amical. Prima, pe 2 iunie, la Ploieşti (Stadion “Ilie Oană”) împotriva Georgiei, cea de-a doua, pe 6 iunie, în deplasare la Middlesbrough, cu Anglia.
  • România U23, calificată la Jocurile Olimpice din această vară, va efectua un stagiu de pregătire în Spania, în perioada 31 mai – 9 iunie.
"Urmărim jucătorii în continuare. Stranierii joacă în străinătate şi evoluează bine. Ne pare rău de Man, Mihăilă, Toşca, accidentaţi, nu pot veni la aceste jocuri, dar e important să revină la naţională. Ne-am împărţit aşa, pentru că jucătorii U23 trebuie să meargă în acest cantonament în Spania, la amicalele din Spania. Cei din echipa mare au meciuri cu Georgia şi Anglia. Încercăm ca cei care nu au prins lotul mare să meargă în Spania, să-i pregătim şi pe ei pentru echipa mare, să vedem ce lot trimitem la Olimpiadă. 

Deja facem comunicate pentru cluburi să vedem pe cine luăm. (n.r. - Pot ajunge şi jucători din Liga 2?) Da, în funcţie de ce jucători vom avea la dispoziţie. Îi înţeleg şi pe cei din cluburi, pentru că în aceas perioadă au preliminarii europene, dar poate reuşim să găsim o înţelegere. Dacă nu folosesc jucători, ar fi bine să reuşim să-i luăm. Şi pentru ei, şi pentru noi ar fi bine. 

În afară de Budescu, mai sunt jucători în lotul lărgit pentru Olimpiadă. Am avut o discuţie acum, am considerat că sunt două meciuri amicale la care ar trebui să ajungă şi vedem acum cum este. Îl cunosc bine, ştiu că ar putea evolua bine, să fie serios", a declarat Nicolae Dică pentru Telekom Sport. 

Nicolae Dică: "Nu ne deranjează dacă se vehiculează nume de antrenori"

Secundul naţionalei a vorbit şi despre momentele delicate de după înfrângerea cu Armenia: "Eu nu m-am gândit să renunţăm, eu am spus că trebuie să continuăm şi am ajuns la concluzia că e bine să continuăm. Am adus mulţi jucători de la tineret, am adus jucătorii la un anumit nivel şi suntem încrezători. 

Nu ne deranjează dacă se vehiculează nume de antrenori. Şi eu ştiu de când eram la Steaua (n.r. - FCSB), imediat erau diferiţi antrenori propuşi. E antrenorul (n.r. - Cosmin Olăroiu) cu care noi am făcut o performanţă extraordinară la Steaua (n.r. - FCSB)", a mai spus Dică. 

 

 

Afla mai multe despre: nicolae dicamirel radoiechipa nationala 

viewscnt
Articole similare