Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Povestea ascunsă a iubitului milionar al Simonei Halep. A fost căsătorit timp de 10 luni, dar soţia sa l-a înşelat! Detalii incredibile

Povestea ascunsă a iubitului milionar al Simonei Halep. A fost căsătorit timp de 10 luni, dar soţia sa l-a înşelat! Detalii incredibile

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep, campioana de la Wimbledon, a fost surprinsă în timp ce se sărută cu noul ei iubit, pe plaja din Mamaia. Relaţia Simonei cu Toni Iuruc este deja oficială! Dar omul de afaceri ascunde o poveste incredibilă.

Nu mai este niciun secret! Simona Halep (27 de ani) are o relaţie cu omul de afaceri Toni Iuruc (40 de ani, foto primul din stânga, sus). Cei doi s-au distrat la Constanţa, fiind surprinşi de fotoreporterii Click, pe o plajă din Mamaia în timp ce se sărutau. Evident, relaţia celor doi a trezit rapid interesul presei care a ”săpat” adânc în trecutul omului de afaceri.

Căsătorit vreme de 10 luni cu Liana, în ciuda sfaturilor apropiaţilor. Fosta soţie e însărcinată!

Milionarul de origine aromână a fost căsătorit, susţine Cancan.ro cu frumoasa Liana. Relaţia lor a fost oficializată în septembrie 2018, asta în ciuda sfaturilor primite de Toni Iuruc de la prietenii săi apropiaţi, care i-au transmis că nu e cazul să facă acest pas important.

Petrecerea a avut loc la Fratelli Mamaia, unul dintre cele mai selecte localuri din staţiunea-fanion a litoralului românesc. Deja fosta doamnă Iuruc este însărcinată în 5 luni, dar Iuruc nu stie daca e sau nu copilul sau! 

Conform sursei citate, Toni şi Liana s-au despărţit în momentul în care, omul de afaceri a aflat despre o relaţie extraconjugală pe care Liana o avea cu un apropiat al său. Iuruc nu a suportat ”trădarea” şi le-a dat dreptate în acel moment prietenilor săi care îl sfătuiseră să nu se căsătorească.  Între timp, machedonul s-a cuplat cu Simona Halep, alături de care este prezent la toate evenimentele importante. Cei doi au fost văzuţi, mai întâi, într-un restaurant din zona Herăstrău, unde erau aşteptaţi de părinţii şi fratele fostului lider WTA. La finalul întâlnirii, cei doi au plecat împreună. Apoi au apărut imaginile de pe plaja din Mamaia

Simona Halep îşi prezintă trofeul de la Wimbledon şi la Constanţa

Simona Halep îşi va prezenta, sâmbătă, la Constanţa, trofeul de la Wimbledon, la bordul unui autobuz etajat, după care în Piaţa Ovidiu va avea loc un spectacol în cinstea fostului număr 1 mondial, în cadrul căruia jucătoarea de tenis va avea parte de mai multe surprize.

Primăria Constanţa a anunţat, vineri, printr-un comunicat de presă, că Simona Halep îşi va prezenta trofeul de la Wimbledon în faţa constănţenilor şi a turiştilor.

Ceremonia va debuta la ora 17.00, la Sala Sporturilor, acolo unde Simona Halep îşi va prezenta trofeul de la Wimbledon la bordul unui autobuz etajat. Acesta va circula pe traseul bulevardul Tomis, Termele Romane - bulevardul Regina Elisabeta - Piaţa Ovidiu.

Tot de la ora 17.00, în Piaţa Ovidiu este programat un concert susţinut de Ştefan Ştiucă & The Mob, iar de la ora 17.30 Simona Halep va urca pe scena amplasată în Piaţa Ovidiu unde va avea parte de multe suprize, a precizat Primăria Constanţa.

Miercuri, Simona Halep şi-a prezentat trofeul de la Wimbledon pe Arena Naţională din Bucureşti.

Pe data de 13 iulie, Simona Halep a câştigat turneul de tenis de la Wimbledon, după ce a învins-o în finală pe Serena Williams, cu scorul de 6-2, 6-2.

sursa foto: libertatea.ro

Afla mai multe despre: simona haleptoni iuruc 

viewscnt
Articole similare